Gaziantepspor Teknik patronu Okan Buruk Sivasspor maçı öncesi iddialı konuştu ve, " Takımımıza güveniyoruz. Kim olursa olsun başa baş oynayabilecek güçteyiz" dedi.

Avusturya kampının çok iyi geçtiğini belirten Buruk, "Kamp hem kendimize olan güvenimiz, hem kendimizi görme, hem de çalışma ortamı açısından planladığımız gibi gitti. 5 maç oynadık. Bunlar önemliydi. Takımın oyununu görme ve futbolcuların performansını görme anlamda genel olarak kamptan memnunuz" ifadesini kullandı.

ADAPTASYON SÜRECİNİ ATLATTIK

İki Ankarada olmak üzere toplam 7 maç oynadık. Kaybetmemek önemliydi. 3 maç kazandık 4 maç berabere kaldık. 7 maçlık süreç futbolcuların konsantrasyonunu ve oyunlarını birleştirdiğimizde istediğimiz gibi gitti. Yeni bir takımız çok fazla yeni oyuncu var. Adaptasyon sürecini çabuk atlattığımızı düşünüyorum. Lige hazır olmak tabiki önemli. Ama lig başladıktan sonrada bazen yavaş yavaş performans yukarı çıkıyor. Biz şu anda en fazlasını yaparak iyi başlamak istiyoruz.

KENDİ OYUNUMUZ ÖNEMLİ

Sivas geçen sezon lige damga vuran takımdı. Geçen sezon önemli galibiyetler aldılar. Futbolu oynayan açık oynayan ofansif anlamda güçlü takım. Geçen seneki kadroyu korudular. Lige önemli bir takıma karşı başlayacağız. Takımımıza güveniyoruz. Kim olursa olsun başa baş oynayabilecek güçteyiz. Öncelikle kendi oyunumuz bizim için önemli. Sivas kadroyu koruduğu için iyi tanıdığımız bir takım. Gerekli önlemleri alıp kazanan biz oluruz. Çünkü ligde hep kazanmaya odaklı olacağız. Ortada üç puan varken hep ona talip olacağız" diye konuştu.

DİKKAT !!!.

GAZETEMİZİN HABERLERİNİ KOPYALAYARAK İNTERNETTE SPOR SİTELERİNDE KULLANANLAR, KAYNAK GÖSTERMEDİĞİ TAKDİRDE BU SİTELER HAKKINDA YASAL İŞLEMLER YAPILACAK, AYRICA BU SİTELERİN İSİMLERİ TARAFIMIZDAN DUYURULACAKTIR.