Vatan Mahallesi'nde tüyler ürperten bir olay yaşandı. 62 yaşındaki Ömer Timuçin, yaşadığı mahalledeki bir evde ölü bulundu. Timuçin'in Suriyeliler tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ekipler Suriyeli'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Alınan bilgiye göre, Vatan Mahallesi'nde yaşayan Ömer Timuçin'in önceki akşam eve dönmemesi üzerine yakınları, polise kayıp başvurusu yaptı. Timuçin'in oğlu Necmi Timuçin, babasının aynı semtte yaşayan Suriyelilerle görüldüğü yönünde bilgiye ulaşınca bu kişilerin ev adresini öğrenerek durumu polise bildirdi.

YÜZÜNDE VE BAŞINDA DARP İZİN VAR

Söz konusu adrese giden polis ekipleri, içeriden ses gelmeyince eve girmek için savcılıktan izin aldı. Kapıyı kırarak eve giren ekipler, Ömer Timuçin'i yerde hareketsiz halde buldu. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, Timuçin'in öldüğünü belirledi. Yüzünde ve başında darp izine rastlanan Timuçin'in cenazesi, inlemenin ardından otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

POLİS HER YERDE ARIYOR

Olay yerine gelen Timuçin'in yakınları ise feryat ederek, sinir krizleri geçirdi. Cenazenin araçla mahalleden çıkarılması esnasında feryat eden Timuçin'in yakınları ve mahalleli Suriyelilere tepki gösterdi. Öte yandan, Timuçin'in sürekli görüştüğü belirtilen Suriyelilerle arasında çıkan ve henüz nedeni belirlenemeyen tartışmanın sonucunda öldürüldüğü ileri sürüldü. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, 2 ya da 3 kişi olduğu söylenen Suriyeli şahısların peşine düştü. İHA