Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile OECD Genel Sekreteri Angel Gurria, OECD'nin Türkiye Ekonomik İnceleme Raporu'nu Gaziantep'te açıklayacak. Toplantı cuma günü saat 15.30'da Zeugma Mozaik Müzesi'nde olacak.

Başbakan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü Genel Sekreteri ve heyetini Gaziantep'te 2 gün ağırlayacak. OECD Genel Sekreteri Angel Gurria tavsiye nitelikli Türkiye Ekonomik İnceleme Raporunun lansmanını da Gaziantep'te Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’le düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacak.

KİLİS'E GEÇECEKLER

Şimşek, Mayıs ayında OECD Bakanlar Konseyi toplantısına katılmış ve bu toplantıda ikili Türkiye raporunun Gaziantep'te açıklanmasına karar verilmişti. Başbakan Yardımcısı Şimşek, raporun açıklanmasının ardından OECD heyetini şehrin iş dünyası ve yerel yöneticileri ile de buluşturacak. Ayrıca Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, OECD heyetine Türkiye'nin misafirperverliğinin en iyi göstergesi olan Kilis'te mülteci kampını da gezdirecek. HABER MERKEZİ