Dün roketli saldırıda şehit olan 72 yaşındaki terzi Muzaffer Aydemir ile simit satarak geçimini sağladığı öğrenilen 28 yaşındaki Tarık Tabbak için Kilis Hacı Cümbüş Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Şehitlerin tabutlarına Türk bayrağı konuldu. Suriyeli Tabbak’ın tabutuna ayrıca Suriye bayrağı da asıldı. Kilis İl Müftüsü Mahmut Karatepe tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından her iki cenaze de Kilis Asri Mezarlığında toprağa verildi.
Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı cenaze töreninde, özel hareket polisleri de kritik noktalarda nöbet tuttu.Öte yandan, 3 çocuk babası Suriyeli Tarık Tabbak’ın camide namaz kıldıktan sonra Muzaffer Aydemir’le birlikte camiden çıkmak için beklediği, bu sırada saldırıda hayatlarını kaybettikleri öğrenildi. Muzaffer Aydemir'in de bir gün önce kendisini ziyaret eden Belediye Başkanı Hasan Kara'ya 'keşke ben de şehit olsaydım' dediği ortaya çıkmıştı.
Cenazeye Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, Belediye Başkanı Hasan Kara, milletvekilleri Hilmi Dürger ve Reşit Polat ile çok sayıda vatandaş katıldı.