Kılıçdaroğlu, "Bütün arkadaşlarıma, bütün örgütüme yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisinin demokrasi için ne kadar önemli bir parti olduğu gerçeğini sadece Türkiye’ye değil bütün dünyaya anlatmış olduk. Çorbada tuzu olan herkese, İl Başkanı, İlçe Başkanı, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, herkese yürekten teşekkür etmek benim boynumun borcudur" dedi.

HEPİMİZİN BAŞARISI

İl Başkanlarına, Kadın Kollarına ve Gençlik Kollarına teşekkür eden Kılıçdaroğlu, "Halkoylamasının yapıldığı ve Genel Merkezde değerlendirildiği akşam sandıklardan ıslak imzalı tutanakların geliş oranı yüzde 97.44’tür. Bu çok önemlidir. İl Başkanlarımız ve İlçe Başkanlarımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve gönüllülerimiz, artı diğer siyasi partilerin sandık görevlileri yüzde 97.44 oranında ıslak imzalı tutanakları o akşam Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi değerlendirdi. Bu açıdan verdiğiniz çabanın, gösterdiğiniz çabanın ne kadar değerli olduğunu sizinle paylaşmak istedim. Bu başarı hepimizin ortak başarısıdır" dedi.

İL BAŞKANLARINDAN RİCA ETTİ

'İl Başkanlarından ricam, Kadın Kollarına önem verin' diyen Kılıçdaroğlu, "Hangi talepte bulunuyorlarsa bu taleplerini mutlaka karşılayın. Çalmadığımız kapıları onlar çalabiliyorlar. Giremediğimiz evlere onlar giriyorlar. O açıdan hepimize düşen görev Kadın Kollarına destek olmaktır" dedi. HABER MERKEZİ