CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimi kampanyası kapsamında, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarıyla buluşacak. Kılıçdaroğlu'nun 23 Eylül'de İsviçre'nin Bern kentinden başlayacak Avrupa turu, 27 Eylül'de Avusturya'nın başkenti Viyana'daki programla sona erecek.

AVRUPA TURU, BERN'DEN BAŞLAYIP Viyana'DA SON BULACAK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 23-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceği Avrupa turunun detaylarını açıkladı. Bingöl, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Bern'den başlayıp Viyana'da sona erecek Avrupa turuna ilişkin "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri kampanyası kapsamında, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarıyla buluşacak. Kurban Bayramı'nı da vatandaşlarımızla birlikte kutlayacak olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun 23 Eylül'de İsviçre'nin Bern kentinden başlayacak Avrupa turu, 27 Eylül'de Avusturya'nın başkenti Viyana'daki programla sona erecek" dedi.

6 ÜLKE 10 KENT GEZECEK

Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyası için 6 ülke ile 10 kent gezeceğini açıklayan Bingöl, "Kılıçdaroğlu'na gezisi boyunca Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurt Dışı Örgütlenmelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer eşlik edecek. İsviçre'nin ardından Fransa, Belçika, Hollanda, Almanya ve Avusturya'ya geçecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, sırasıyla Bern, Strasbourg, Brüksel, Amsterdam, Köln, Mannheim, Stuttgart, Münih ve Viyana'da vatandaşlarımızla bir araya gelecek" ifadelerini kullandı.