Büyükler, yıldızlar, gençler ve minikler kategorilerinde düzenlenen ve 60 ilden yaklaşık 2 bin sporcunun katıldığı turnuvada Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Ayhan Koçyiğit 86 kiloda, Ayşe Dilan Işık 70 kiloda, Melike Avşar 50 kiloda, Rabia Avşar 55 kiloda, Muzaffer Öztürk 37 kiloda
M,yeşer Akkurt 56 kiloda Türkiye 3'üncüsü, Muzaffer Öztürk ayrıca 37 kilo point fighting’de Türkiye 2’incisi oldular.Başarılı sporcuların antrenörü ve Kızk Boks İl temsilcisi Mehmet Kaya organizasyonun ulusal düzeyde önemli bir turnuva olduğunu kaydederek dereceye giren sporcularını tebrik etti.
Kaya, "Antalya'da 2 bini aşkın sporcunun katıldığı organizasyon hem maliyet hem de başarılı olma konusunda zor katılım gerektiren turnuvaydı. Gaziantep’i temsilen müsabakalara sporcularımız katıldı. Çok şükür emeklerimizin karşılığını alarak 7 sporcumuz madalya kazandı. Başta bize desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ahmet Kölemen’e, sporcularıma, ailelerine ve bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
MUHARREM TÜRKOĞLU