Voleybol Erkekler 2. Liginde grubunu şampiyon olarak tamamladıktan sonra yarı final maçlarını da lider bitiren Şahinbey Belediyespor, gözünü finale dikti. Çeyrek final grup maçlarında 2 galibiyet ve 1 yenilgi alarak Erzurum Palandöken ile eşleşen mavi – beyazlı temsilcimiz, ilk 2 arasında kalarak 1. Lige yükselmek istiyor.

BU YOLA BAŞ KOYDUK

Ankara’da oynadığı maçların ardından aldıkları sonuçlarla yarı final grubuna yükseldiklerini kaydeden Şahinbey Belediyespor kulüp başkanı Mehmet Demirbaş, “Asıl hedefimiz final grubunda ilk iki sırayı alarak Voleybol 1. ligine çıkmak ve bunu yapacak kapasitemiz var. Öncelikli olarak iyi bir teknik ekip ve sporculara sahibiz. Biz ekibimizle bu yola baş koyduk. Çok çalıştık. Artık bundan sonra Gaziantep’e şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Bizlere destek olan Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na sponsorumuz Antepia’ya sonsuz teşekkür ediyorum. Final grubunda herkesin desteğine daha çok ihtiyacımız var. Herkesi Ankara’daki finallere davet ediyorum ” dedi.

SIRA GELDİ FİNALE

Antepia’nın sponsorluğunda Voleybol Erkekler 2. Lig play-off yarı finalinde iki maçını kazanarak final grubuna çıkmayı garantileyen Şahinbey Belediye Voleybol, galibiyetlere geniş kadrosu ve oyuncu kalitesi ile ulaşmayı başardı. Şahinbey Belediyespor, Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda ilk maçında ağırladığı Sivas 4 Eylül Belediyesi’ni zorlanmasına rağmen 3-1 mağlup etti. İkinci maçında ise Düzce Belediyesi’ni 3-0 mağlup ederek finale çıkmayı garantilemeyi başardı.

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ
Şahinbey Belediyespor Voleybol Antrenörü Mehmet Şükrü Çobanoğlu ise, şuana kadar bir çok zorlukları geçerek buraya geldiklerini ancak daha burada işimiz bitmedi. Yolun başındayız. Final grubun da da aynı başarıyı göstererek 1. lige çıkmak istiyoruz” dedi.