PTT 1. lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘un tecrübeli futbolcularından Ali Tandoğan, hafta sonu karşılaşacakları Karşıyaka maçını kesinlikle kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Ara transfer döneminde kadroya dahil olan futbolcuların uyum sürecini ancak atlatabildiklerini bundan sonra ki haftalarda her maça galibiyet amacıyla çıkacaklarını aktardı. Tecrübe ve yetenek olarak ligin en iyi ekiplerinden biri olduğunu savunan Tandoğan, kulüp başkanı ve yönetimin kendilerine inanılmaz destekler verdiklerini ifade etti.

KARŞIYAKA MAÇININ ÖNEMİ ARTIYOR

Ligin ikinci yarısında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kadrosuna dahil olan futbolcuların kaynaşma sürecini atlattıklarını söyleyen mavi – beyazlıların deneyimli futbolcusu Ali Tandoğan, “Tabi ki bu süreci daha erken atlatmış olsaydık şu an daha farklı hedefler doğrultusunda konuşmuş olurduk. Üst üste alınan iki galibiyet içeride oynayacağımız Karşıyaka maçının önemini daha da artırıyor. Bu maça çok ciddi hazırlanıp kesinlikle kazanmamamız gereken bir maç diye düşünüyorum. Bu hafta da galip geldiğimiz takdirde üst sıralara doğru daha seri bir şekilde yol almış olacağız. Bu nedenle Antalyaspor ve Elazığspor galibiyetleri bizim adımıza çok iyi oldu” dedi.

BAZEN İSTEDİĞİMİZ OLMUYOR

Kaybettikleri her maç sonrası büyük üzüntüler yaşadıklarını söyleyen Tandoğan, “Bu kulüpte çok iyi başkanımız ve yönetimimiz var bizi çok iyi destekliyorlar. Şu anda aldığımız iki galibiyet onlarında yüzlerinin gülmesi bu anlamda bizi mutlu ediyor. Futbolda bazen istemediğimiz sonuçlarla karşılaşabiliyoruz. Bizde bunlarla karşılaştık ama tecrübeli futbolcularımızın fazlalığı bazı konuları çabuk atlatmamıza neden oldu. İnşallah bundan sonra kaybetmeyip Play Off şansımızı arttırırız” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU