(İHA) - Gaziantep’te boş bir arazide bulunan ve bir kadına ait olduğu tahmin edilen kesik bacağın sırrını polisler çözdü.
Edinilen bilgiye göre, Pazartesi günü saat 17.30 sıralarında Gaziantep’in Tutluk mevkisinde vatandaşlar tarafından bulunan ve cinayet şüphesiyle Adli Tıp Kurumu'na götürülen kesik bacağın sırrı çözüldü.
Emniyetten yapılan açıklamaya göre, kesik bacağın Mart ayında elektrik çarpması sonucu hastaneye kaldırılan ve ayağındaki hasar nedeniyle yeniden yerine dikilemeyen Suriye uyruklu M.D. adlı bir şahsa ait olduğu belirtildi.
Açıklamada; Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nce yapılan çalışmalarda, 29 Mart 2015 tarihinde, Suriye uyruklu M.D. isimli şahsın Onur Mahallesi'ndeki bir işyerinde elektrik çarpması sonucu akıma kapılan sol bacağının koptuğu, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahsın yapılan müdahaleye rağmen ayağının geri dikilmesinin mümkün olmadığı, Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan talimat doğrultusunda hastanece dikilemeyen sol bacağın şahsın kardeşi M.D.'ye teslim edildiği belirtildi. Bacağı teslim alan şahsın da boş araziye gömdüğü ve muhtemelen köpekler tarafından toprak yüzeyine çıkartılmış olabileceği ifadelerine yer verildi.
Elektrik çarpması sonucu bacağı kesilen ve buluntu kesik bacağın sahibi olduğu tespit edilen M.D.'nin tedavisinin devam ettiği ve kesik bacakla ilgili herhangi şüpheli bir durumun olmadığı dile getirildi.