Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde faaliyet gösteren eğitim kurumlarından GKV Özel Liseleri öğrencileri için düzenlenen kep töreninde 144 öğrenci kep atarak mezun olurken okul birincilerinin yaptığı veda konuşmaları törene damgasını vurarak öğrencilerin dakikalarca ayakta alkışlanmasını sağladı.

Kuruluşunun 50.yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 2013-2014 mezunlarını düzenlenen kep törenleriyle uğurlarken bu kezde 144 liseli kep atarak mezun oldu. GKV Özel Okulları eğitim kampüsünde düzenlenen törene Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Mehmet Aydın, GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, yönetim kurulu ve mütevelli kurulu üyeleriyle çok sayıda davetli katıldı.

VEDA ETTİLER

Yapılan konuşmaların ardından okul birincileri yaş kütüğüne dönem plaketlerini çaktılar. GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili ve Liseler Müdürü Müfit Taşlıyar’ın öğrencilere törenle diploma vermesinin ardından öğrenciler veda nitelikli çeşitli şarkıları koro halinde seslendirdi. Törene katılan Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu kendisi gibi GKV Özel Okullarından mezun olan oğlu Bahaettin Mazıcıoğlu’nun diplomasını vererek oğlunu kutladı. Keplerin havaya fırlatılması anında anne ve babalar kadar öğrencilerini mezun eden öğretmenlerin de gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Tören sonunda veli ve öğrenciler günün anısına hatıra fotoğraflar çektirmeyi de unutmadı. BÜLTEN