Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu yedinci dönem mezunlarını verdi. Mezuniyet töreninde; mezun olan 210 öğrenci kep atıp, diplomalarını aldı.

GAÜN Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törenin açılışında ilk olarak Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun’un mesajı yayınlandı. Rektör Prof. Dr. Coşkun öğrencilere, “Kimliğini onurla taşıyacağınız ve sadece ülkemizde değil uluslararası arenada da adından söz ettiren kaliteli bir dünya üniversitesinden mezun oldunuz” dedi.

ÖNEMLİ TAVSİYELER VERDİ

Öğrencilerin mezuniyet sonrası hayatına dair tavsiyelerde de bulunan Rektör Prof. Dr. Coşkun, ‘iyi insan’ olmaları konusunda öğütler vererek şunları söyledi: “Bazen hayat acımasızca üzerinize gelebilir. Olumsuzluklar ardışık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Yılmayın. Kararlı, azimli olun, dik durun. Kazanacaksınız. Mesleğinizde iyi olmak mecburiyetinin yanı sıra ‘iyi insan’ olmak da zorundasınız. Ne demek ‘iyi insan’? Kişisel gelişim öğeleri ve insanlarla ilişkiler hep iyi olsun. Ama iki şey olmadan olmaz: ‘dürüstlük’ ve ‘insan sevgisi’. Bunları kaçınılmaz olarak hayatınızın temel unsurları yapın.” BÜLTEN