Asım Güzelbey tarafından 2006 yılında kurulan, son dönem başkanlığını ise Gaziantep Üniversitesi Rektörü Yavuz Coşkun'un yaptığı Gaziantep Kent Konseyi bugün seçime gidiyor.

Başkanlığını Gaziantep Ticaret Odası eski Başkanı Mehmet Aslan'ın yapacağı Kent Konseyinde Ticaret Odası, Sanayi Odası başkanı başta olmak üzere yürütme kurulunda etkili isimlerin görev alacağı bildirildi. Bugün saat 18:00'da Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılacak Kent Konseyi genel kurulunda üyeler, kent konseyi yeni başkanı ve yürütme kurulu üyelerini seçecek.

HERŞEY HAZIR

Gaziantep Ticaret Odası eski Başkanı Mehmet Aslan, göreve hazır olduğunu belirtirken, "Herşey tamam, hiçbir sıkıntı yok" dedi.

İŞTE GÜNDEM

Gaziantep Kent Konseyi Seçimli Genel Kurulu'nun gündemi şöyle:Açılışın ardından, divan ve sandık kurulu seçimi yapılacak. Divan: 1 başkan ve 2 katip üye seçilecek. Daha sonra Sandık Kurulu için 1 Başkan ve 2 katip üye seçimi yapılacak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nnı okunmasıyla başlayacak genel kurulda Genel Sekreter tarafından faaliyet raporu okunacak. Ardından Kent Konseyi Başkanının seçimi, Yürütme Kurulu üyelerinin seçimi, Kent Konseyi Yönergesinin güncellenmesi, Meclis ve Çalışma Gruplarının oluşumu yapılacak. Dilek ve temennilerin ardından genel kurul sona erecek. Meral KINACILAR