GAZİANTEPSPOR – ESKİŞEHİRSPOR

STAD: KAMİL OCAK

TARİH: 7 MAYIS CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 16.00

HAKEMLER: CÜNEYT ÇAKIR – TARIK ONGUN – MEHMET CEM SATMAN

YAYIN: LİG TV

Gaziantepspor, 3 puan gerisinde olan Eskişehirspor’u yenip son 2 haftaya küme düşme endişesi yaşamadan girmek istiyor.

Ligde 7 haftadır galibiyet yüzü göremeyen kırmızı – siyahlı futbolcular, üç puan hasretine renktaşı karşısında son vererek camiaya umut aşılama peşinde.

Kamil Ocak Stadyumunda ki randevu bugün saat 16.00'de başlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de son iki haftaya girilirken, küme düşmeyi yakından ilgilendiren mücadele de Avrupa’nın gündeminde yer alan tecrübeli hakemlerimizden Cüneyt Çakır düdük çalacak.

YERLERİ DOLACAKMI?

Gaziantepspor’u kritik maç öncesi en çok sakat futbolcuların çokluğu düşündürüyor. Geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe karşılaşmasında en önemli oyuncularımızdan Orkan Çınar’ın yanı sıra defansta görev yapan Koray Arslan’ın sakatlıkları teknik ekibin canını sıkarken, Marcal ve Prince’nin son iki antrenmanda yer almaları bir nebze da olsa sevinç yaşattı.

KENETLENDİLER

Gaziantepsporlu futbolcular bugün oynanacak maç öncesi kenetlendiler. Dönüşü olmayan bir yola girmek istemeyen kırmızı – siyahlı oyuncular, ligde kritik bir konumda olan Eskişehirspor karşısında galip gelerek Çaykur Rizespor ve Antalyaspor maçlarına sıkıntısız girmek istiyor. Son 18 yılın en kötü sezonunu yaşayan Süper lig temsilcimiz, artık taraftarlarının yaşadıkları üzüntüyü bugün Eskişehirspor karşısında galip gelerek sonlandırmak istiyor.

A.SERDAR ÖZEKŞİ