Siyah Kırmızılı takımın büyük umutlarla transfer ettiği Jucimar Lima Pacheco, daha fazla maç oynayarak kaliteli bir futbolcu olduğunu göstereceğini söyledi…

Teknik direktör Mutlu Topçu’nun tercih ettiği isimler arasında gelen Brezilyalı futbolcu ayrıca Gaziantepspor’da çok mutlu olduğunun da altını çizdi.

REKABET VAR

Gaziantepspor’da ilk 6 haftada tam olarak göze giremeyen Brezilyalı futbolcu Abuda, kaliteli bir futbolcu olduğunu göstereceğini belirtti...

Orta sahada iyi bir rekabet olduğunu belirten Abuda, “Bu hoş bir şey... Mutlu hocam, bir aile yaratmak istiyor. İlk geldiğim günden itibaren takıma uyum sağlamakta sıkıntı çekmedim. Takımı içerisinde arkadaşlarım bana her zaman destek oldular ve olmaya da devam ediyorlar. Bu birliktelik Gaziantepspor’a başarı getirecektir” dedi.

BURADA ÇOK MUTLUYUM

Brezilya’da olduğu gibi Türkiye’de de futbolun çok sevildiğini anlatan Abuda, “Orada da taraftar hiç susmuyor. Taraftarlarımız deplasmanlarda da bizlere destek veriyorlar, hangi deplasmana gittiğimiz de mutlaka tribünlerde bizlere destek oldular. Gerçekten burada çok mutluyum” diye konuştu.