MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Pazar günü yapılacak ve eski il başkanı Mustafa Erzin'in de aday olduğu il kongresinde kendini çok şanslı gördüğünü söyledi. Taşdoğan, "Cenabı Allah izin verirse kendimi çok şanslı görüyorum. Yaptıklarım ortada, tabanımız yaptığım çalışmaları beğendi, tabanın desteği var, bize görev vereceğine inanıyorum" dedi.

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, kongre öncesi basın toplantısı düzenleyerek gündemi değerlendirdi. Toplantıya, Şehitkamil ilçe başkanı Aziz Yücel, Şahinbey ilçe başkanı Cahit Çıkmaz, Nizip ilçe başkanı Yahya Yılmaz, Karkamış ilçe başkanı Muharrem Tiryaki, Oğuzeli ilçe başkanı Muharrem Özsert, Kadın Kolları il başkanı Güler Dindar, Araban ilçe başkanı Mustafa Barış Çoban'ın yanısıra çok sayıda partili katıldı.

Muhittin Taşdoğan, pazar günü şölen ve düğün havasında bir kongre gerçekleştireceklerini söyledi. Göreve geldiği günden bu yana üye sayısını yüzde 100 artırdıklarını belirten Taşdoğan, "Kongre sürecinde partimiz hareketlendi ve bir ivme kazandı. Bu hareketlilik ve ivme 7 Haziran'a kadar devam edecek. Hedefimiz Gaziantep'te Türkiye'de birinci parti olmak. Birinci parti olmamak için hiçbir nedenimiz yok. MHP milletin partisidir, millet ne yiyorsa onu yiyoruz, ne içiyorsa onu içiyoruz, nasıl yaşıyorsa öyle yaşıyoruz. Bu ülkenin bir kader seçimi. Yolsuzluk batağına batmış, yolda eşkiyaların kimlik sorduğu, iç ve dış ajanların cirit attığı, ateşin içimize sıçradığı, misafirlerimizin bazı illerin nüfusundan fazla olduğu, güvenlik sorunlarının had safhaya çıktığı, eğitimde büyük sıkıntıların yaşandığı günlerden çıkışın tek yolu MHP iktidarından geçiyor" diye konuştu.

Kongrede kendisini çok şanslı gördüğünü belirten Taşdoğan, "Yaptıklarım ortada, tabanımız yaptıklarımı beğeniyor. Tabandan büyük destek görüyorum" dedi. Taşdoğan, MHP'de aday adaylığı başvurularının 12-18 Mart tarihlerinde yapılacağını belirtti. Meral KINACILAR