ADANA DEMİRSPOR – GAZİANTEP B.B

STAT: 5 OCAK FATİH TERİM

TARİH: 12 EYLÜL 2015 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 19.30

HAKEMLER: ALPER ULUSOY – CUMHUR ALTAY – BARAN ERASLAN

YAYIN: TRT SPOR

PTT birinci liginde Gaziantep’i temsil eden Büyükşehir Belediyespor, bugün deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor.

Lig'in 5.haftasında bu akşam Adana Demirspor’un konuğu olacak olan mavi – beyazlı temsilcimizi zorlu bir 90 dakika bekliyor. Lider durumda bulunan rakibi karşısında kazanarak geçen hafta son saniyelerde kaybettiği iki puanı telafi etmek istiyor.

PUAN İSTİYORUZ

Adana Demirspor gibi güçlü bir ekip karşısında galip gelmek için sıkı bir hazırlık yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular zorlu deplasmandan mutlaka puan veya puanlar çıkartmak istiyorlar.

Ligin geride kalan 4 haftalık periyodunda 3 beraberlik ve bir galibiyet elde eden temsilcimiz, bu akşam ki mücadelenin sonunda yenilmezlik unvanını devam ettirmek istiyor. Mavi – beyazlı oyuncular, rakiplerinin geçen sezon şampiyonluğu kaçırdıklarını bu sezon da daha güçlü olduklarını bildiklerini söylerken şunları belirttiler;

Oldukça iyi bir taraftar topluluğuna sahipler, futbolcularını kazanmaları yönünde kamçılıyorlar. Oyuncuların yetenekleri de ortada ama bizde bu ligin kaliteli ekiplerinden biriyiz, namağlup ünvanımızı bu maçta da devam ettirmek istiyoruz. Zorlu bir mücadelenin ardında evimize boş dönmeyeceğimize inanıyoruz.

YÜKSELİŞE GEÇELİM

Takım karşılaşmanın hazırlıklarını önceki akşam yaptığı idmanla noktaladı. Mavi - beyazlılar, dün saat 10.00’da kulübün otobüsüyle Adana’ya hareket etti. Temsilcimiz kalacağı otele yerleşerek karşılaşma saatini beklemeye başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor karşısında istediği üç puanı alarak yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

14. BULUŞMA

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Adana Demirspor arasında 14. müsabaka oynanacak. Daha önce oynanan 13 müsabakada her iki takımında 5’er galibiyeti bulunurken, 3 müsabaka ise berabere bitmişti.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

PTT 1. Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, "Lideriz, lider gibi hareket edeceğiz. Şımarmadan, rehavete girmeden, özveri ile liderliği bırakmamanın gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Kulüp yöneticileri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Sedat Sözlü, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Lider olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına çıktıklarını hatırlatan Sözlü, “Hocamız ‘ilk 4-5 hafta bizim için çok önemli’ dedi. Ama umduğumuzdan daha iyi bir Adana Demirspor çıktı, futbolcular ve teknik heyet bizi yanıltmadı. Tabi biz bu liderliğin verdiği rehavetle hareket etmiyoruz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Takımımız iyi yolda. Çalışıyoruz, hakkımızı alıyoruz. Ligin daha başındayız. Ama görüntü iyi görünüyor. Bu görüntüyü aksaklıklara taviz vermeden geçmeyi düşünüyoruz. Adana’da beklenti çok yüksek. İyi bir hava var. Her yerde olumlu tepkilerle karşılaşıyoruz. Bu bizim için onur verici” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU