Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi akşamı sahasında Elazığspor’u yenerek bu sezon ligdeki ilk galibiyetine imza atmayı hedefliyor. Sezona beklenmedik puan kayıplarıyla başlayan PTT birinci lig temsilcimiz, özlem duyduğu galibiyete bu hafta son vermek istiyor.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDIK

Mavi – beyazlı ekipte Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, geçen hafta Antalyaspor ile deplasman maçı oynadıklarını, takımın performansının beklentilerinin altında kaldığını belirtti. Elazığspor’a karşı çok zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden Sağlam, “Kendi evimizde oynayacağımız maçı kazanma odaklı olmalı ve kazanmalıyız” dedi.

KOLAY MAÇ YOK

Artık kazanmanın zamanı geldiğini ifade eden Sağlam; “Elazığspor iyi bir ekip. Bu ligde kolay maç yok. Amacımız kazanmak olacak, ligde oynadığımız 4 maçtan da galibiyet elde edemedik bu nedenle üzerimizde olumsuz bir baskı var. Hem bu baskılardan kurtulmak hem de özgüvenimizi kazanmak adına bu hafta sahadan mutlaka galibiyetle ayrılmak zorundayız” dedi.

LİGDE İŞ YAPAN OYUNCULAR

Hücumda biraz daha etkili olmaları gerektiğini vurgulayan Sağlam, “Yetenekleri üst düzey golcü oyuncular var ve gol önemlidir. Yediğimizden bir fazla atmak zorundayız. Bunu başarabiliriz. Forvetlerin aramıza geç katılması bizi etkiliyor. Gelecek haftalarda görevlerini yapacaktır. Shola, Javadov, Abdullah Halman, bu ligde çok iyi işler yapacaktır” ifadelerini kullandı. Sağlam, Elazığspor karşısında iç sahada oynamanın avantajını kullanmak istediklerini belirterek, seyirci desteğinin önemli olduğunu kaydetti.