Gaziantepspor için matematiksel olarak küme düşme hattından kurtulmak Kasımpaşa içinse Avrupa kupalarına katılma adına önemli bir maçtı.

İlk yarısı gol pozisyonları az ama gol sayısının fazla olduğu ilk 45dakika izledik. Gaziantepspor Kasımpaşa gibi pas yüzdesi yüksek olan bir takıma karşı orta sahayı kalabalık tutup kontrattan veya defansın arkasına sızma toplarla gol hedefledi.

Nitekim Mustafa ile golü buluşmada arka arkaya biri penaltıdan yenilen gollerle biranda 2-1 mağlup duruma düştü.

Uzatmalarda Ekrem'in kestiği ortaya Medanjanin şık bir vuruşla eşitliği sağladı.I kinci yarıda aynı felsefeyi uygulayan Gaziantepspor orta alanda istenilen pas trafiğini gerçekleştiremeyince oyunda üstünlüğü Kasımpaşa'ya kaptırdı. Gaziantepspor girdiği net gol pozisyon sayısı az olmasına rağmen yaptığı iyi mücadele sayesinde birazda şansın bizden yana olmasından bir puanı almasını bildi.

Bu maçta görülen bariz hatalardan bir tanesi rakibin kullandığı bütün ölü toplarda adam paylaşımının iyi olmamasından gol yemeleri ve sürekli rakibe pozisyon vermeliydi. Kasımpaşa iyi futbol oynamasına ve yakaladığı gol pozisyonlarını cömertte harcamasının karşılığında bir puana razı oldu. Gaziantepspor için alınan bir puan bence çok iyi..

Bundan sonraki maçlarada aynı anlayışla çıktığında alacağı bir üç puanla ligde kalmayı garantiler gibi görünüyor.. Umuyorum en kısa zamanda bir galibiyet yada üç beraberlik alarak sevenlerini mutlu eder..