Av tüfeğiyle vurulan ve tedavi gördüğü hastanede 3 gün sonra yaşamını yitiren Selçuk Büyüktuzcu'nun öldürülmesi olayının azmettiricisi olarak aranan Atilla E., polisten kaçarken otomobiliyle kaza yapınca yakaladı.

Selçuk Büyüktuzcu, geçen cuma günü Osmangazi Mahallesi'nde av tüfeğiyle göğsünden vuruldu. Ağır yaralı olan Büyüktuzcu, sabaha karşı tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde doktorların çabasına karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Büyüktuzcu'nun yaralanamasının ardından soruşturma başlatan polis, olayı gerçekleştiren kişilerin kimliklerini tespit ederken, bu kişilerin 43 yaşındaki Atilla E. tarafından azmettirildiği bilgisine ulaştı. Polis, peşine düştüğü Atilla E.'nin izine öğleden sonra Güneş Mahallesi'nde ulaştı. Polis ekiplerini fark edince 34 NU 462 plakalı otomobiliyle kaçan Atilla E., kovalamaca sırasında kaldırıma çarparak durunca gözaltına alındı. Atilla E.'nin kovalamaca sırasında otomobilinin camından attığı tabancaya da bulunarak incelenmek üzere el konuldu.

SEBEBİ BELLİ OLMADI

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülerek sorgulanmasına başlanan Atilla E.'nin öldürülen Selçuk Büyüktuzcu ile aralarında öğrenilemeyen bir sebepten ötürü husumet bulunduğu bildirildi. Atilla E.'nin sorgulamasına başlanırken, polis kimliği saptanan cinayet şüphelilerinin yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor. DHA