Gaziantepspor’un genç teknik direktörü Mutlu Topçu, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Galatasaray maçına odaklandı.

Kayserispor karşısında altın değerinde 3 puanla haftayı kapatan kırmızı – siyahlı ekibin teknik adamı, hemen Galatasaray maçını düşünmeye başladı.

Akhisar deplasmanından çıkartılan bir puanın ardından Kayseri karşısında da aldığı üç puanla çıkışa geçen kırmızı – siyahlı ekipte artık tüm hesaplar Galatasaray maçı üzerine yapılıyor. Genç teknik adam Topçu, Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan zorlu mücadele öncesi işi sıkı tutuyor. Hedef, Türk Telekom Arenada zorlu mücadeleyi kazanıp, taraftarın yüzünü güldürmek.

ÇIKIŞA GEÇTİ

Gaziantepspor, geçtiğimiz sezona 2 puanlık bir fark attı. 2014-15 sezonunda teknik direktör Okan Buruk ile çalışan kırmızı – siyahlılar, ilk 5 haftalık dönemde bir galibiyet, iki beraberlik ve 2’de mağlubiyet elde ederek, attığı 6 gole karşılık kalesinde 9 gol görürken bu süreçte 5 puan toplayarak haftayı 12. sırada tamamlamıştı.

Bu sezon ise teknik direktör Mutlu Topçu ile devam eden Gaziantepspor oynadığı 5 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederken, attığı 2 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü. 7 puan toplayan kırmızı – siyahlılar, haftayı ise dokuzuncu sırada tamamladı.