PTT birinci liginde 2014 – 2015 sezonuna kendi evine aldığı bir puanla başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bugün Kayseri’de galibiyet arayacak.

Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen mavi – beyazlı temsilcimiz, süper ligi hedefleyen Kayserispor karşısında 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Bu akşam Kayseri Kadir Has Arenada saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı İstanbul üst klasman hakemlerinden Serkan Çınar yönetirken yardımcılıklarını Recep Yıldırım ve Mehmet Kapluhan yapacaklar.

6 PUANLIK MÜCADELE

Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve kadrosunu süper ligde oynayan futbolcularla takviye yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bu akşam deplasmanda oldukça zorlu bir mücadeleye çıkacak.

Geçen sezon ligden düşen ve tekrar geldiği yere dönmek isteyen sarı – kırmızılı ekip, sezonun ilk haftasını deplasmanda Orduspor’u mağlup ederek geçirmişti. Şu anda rakibinin iki puan gerisinde olan temsilcimiz, galip gelmesi durumunda rakibinin bir puan üstüne çıkacak. Beraberlik halinde fark yerinde kalırken, mağlubiyette fark 5 puana yükselecek. Bu nedenle Kayserispor karşısında elde edeceği galibiyet mavi – beyazlılar açısından 6 puan niteliği taşıyor.

İBRAHİM KAŞ BELİRSİZ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un yıldız transferleri arasında yer alan İbrahim Kaş, ligin ilk karşılaşması Boluspor karşısında sakatlığı nedeniyle sahada yer alamamıştı. Deneyimli oyuncu hafta içinde yapılan antrenmanlarda takımdan ayrı çalıştı.

İbrahim Kaş’ın bu akşam Kayserispor karşısında oynama durumu maç saatinde kesinlik kazanırken, bunun dışında sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor.

SAĞLAM TEMKİNLİ

Mavi – beyazlı temsilcimizin deneyimli teknik direktörü Nurullah Sağlam, deplasmanda oynanacak Kayserispor maçına temkinli çıkıyor.

Kayserispor’u ligin en iyi takımları arasında değerlendiren Sağlam, güçlü rakipleri karşısında işlerinin kolay olmadığını belirtti. Kendilerinin de ligin en iyi ekiplerinden biri olduğunu ifade eden Sağlam, futbol severlerin seyir zevki yüksek bir maç izleyeceğini deplasmanda galip gelmek adına sahaya bütün güçlerini yansıtacaklarını söyledi.

TRT WEB’DEN İZLENECEK

PTT birinci ligin ikinci haftasında bu akşam Kayseri Kadir Has Arenada Kayserispor’un konuğu olacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un maçı televizyon ekranlarından izlenemeyecek.

Mavi – beyazlı taraftarlar zorlu mücadeleyi bu akşam saat 19.55’den itibaren www.trtrweb.com.tr adresinden izleyebilecekler.