Gaziantepspor kendi sahasında Kayserispor'a 3 puan hediye etti. Kamil Ocak'taki maçta iyi görüntü vermeyen, zaman zaman rakibine üstünlük sağlayan ama penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçen kırmızı siyahlılar, ikinci yarıda peşpeşe goller yiyerek maçtan mağlup ayrıldı.
90' Maçın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.
90' Ceza sahası dışında Anton Putsila'nın indirdiği topla buluşan Nabil Ghilas ceza sahası yayının hemen sol çaprazından sert bir şut çekiyor. Bu sert topu Muammer Yıldırım tutmaya çalışıyor ancak topu sektiriyor. Kademedeki takım arkadaşı Jean-Armel Kana-Biyik seken bu topu taça gönderiyor.
89' Kayserispor'da ikinci oyuncu değişikliği, Prejuce Nakoulma çıkıyor ve yerini Murat Duruer'e bırakıyor.
88' Alpay Koçaklı, Ufuk Budak'a yaptığı sert müdahale sonrası sarı kart ile cezalandırılıyor.
86' Ceza sahası yayı içinde Alpay Koçaklı'nın indirdiği topu Muhammed Ildiz bekletmeden yay içinden vuruşunu yapıyor ancak bu seken top kalenin yanından dışarı çıkıyor.
85' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Bart Van Hintum ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak isabetli olan bu ortada Elyasa Süme arka direk korner çizgisinde topu çevirmeye çalışıyor. Bu top dışarı çıkıyor.
84' Ceza sahası yayı önünden Umut Sönmez'in attığı pasa hareketlenen Prejuce Nakoulma ceza sahası içi sol çaprazda ofsaytta kalıyor.
80'Ceza sahası yayı önünde kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Bart Van Hintum kaleyi düşünüyor ve şutunu çekiyor. Baraj oyuncularından seken topu kademedeki oyuncular tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
79' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Bart Van Hintum ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak Muammer Yıldırım bu topu çift yumruk ile uzaklaştırıyor.
78'Gaziantepspor'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği, Daniel Larsson çıkıyor ve yerini Anton Putsila'ya bırakıyor.
76'Sol kanatta topla buluşan Umut Sönmez ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak Bart Van Hintum araya giriyor ve bu topu uzaklaştırıyor.
73' GOL!! Ceza sahası yayı önünden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Deniz Türüç sol ayağı ile plase bir vuruş yapıyor ve topu ağlar ile buluşturuyor. Deniz Türüç'ün golü ile Kayserispor 2-1 öne geçiyor.
69' Orta alandan atılan hava topuna hareketlenen Welliton Soares ofsaytta kalıyor.
67' Gaziantepspor'da ikinci oyuncu değişikliği, Sergei Kislyak çıkıyor ve yerini İlhan Parlak'a bırakıyor.
67' Gaziantepspor'da ilk oyuncu değişikliği, Davy Angan çıkıyor ve yerini Alpay Koçaklı'ya bırakıyor.
67' Kayserispor'da ilk oyuncu değişikliği, Umut Bulut çıkıyor ve yerini Umut Sönmez'e bırakıyor.
65' Sol kanatta topla buluşan Prejuce Nakoulma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren oyuncular bu topu uzaklaştırıyor.
61' Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Deniz Türüç ceza sahası içine ortasını gönderiyor ancak bu top kimseye temas etmiyor ve taça çıkıyor.
60' Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Deniz Türüç ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak isabetli olan bu ortada kademe araya girerek topu uzaklaştırıyor.
57' GOL!! Kayserispor, Deniz Türüç'ün penaltı golü ile 1-1'lik beraberliği yakalıyor.
57' Deniz Türüç penaltı atışını yapmak için topun başına geçiyor.
55' Welliton Soares, Musa Nizam'ın müdahalesi ile ceza sahası içinde yerde kalıyor ve takımına penaltıyı kazandırıyor.
43' GOOOLL!! Gaziantepspor Nabil Ghilas'ın penaltı golü ile 1-0 öne geçiyor.
42' Anıl Karaer, Nabil Ghilas'ı ceza sahası içi sol çaprazda düşürüyor ve penaltıya sebebiyet veriyor.

41' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Bart Van Hintum bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

40' Sağ kanatta topla buluşan Davy Angan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte Daniel Larsson'dan önce Jean-Armel Kana-Biyik araya girip topu kornere gönderiyor.

37 Ceza sahası dışında havalanan topla buluşan Nabil Ghilas gelişine bir şut çekiyor ancak bu top çok etkisiz oluyor ve dışarı çıkıyor.

34' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Srdjan Mijailovic ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte savunma oyuncuları müdahale ederek topu uzaklaştırmaya çalışıyor ancak bu top kısa düşüyor. Penaltı noktasının sağında topla buluşan Prejuce Nakoulma bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak bu top yerden kalenin yanından dışarı çıkıyor.

32' Savunmadan seken topu kontrol eden Sergei Kislyak ceza sahası yayı önünde bekletmeden şutunu çekiyor. Seken topu takip eden Muammer Yıldırım bu topu iki hamelde kontrol ediyor.

29' Orta alandan Umut Bulut'un attığıu uzun pasla ceza sahası içinde topla buluşan Welliton Soares penaltı noktasının hemen yanından vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin sol direğine çarpıp oyun alanına geri dönüyor.

28' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Bart Van Hintum ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direğe yakın bölgede Deniz Türüç bu topu kafa ile uzaklaştırıyor.

25' Sağ kanatta topla buluşan Prejuce Nakoulma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direğe yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Welliton Soares vuruşunu yapıyor ancak bu top etkili olmuyor ve savunma tarafından uzaklaştırılıyor.

22' Sağ kanatta uzaklaştırılan topu kontrol eden Bart Van Hintum ceza sahası içine ortasını gönderiyor. Altıpas çizgisi üzerinde Musa Nizam kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

22 Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Bart Van Hintum ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte Mohammed Fatau arkaya aşırtmaya çalışıyor ancak savunma bu topu uzaklaştırıyor.

19' Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Ufuk Budak ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren defans oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

14' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Bart Van Hintum ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte Muammer Yıldırım bu topu elleri ile kontrol ediyor.
14' Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Sergei Kislyak ceza sahası içine ortasını gönderiyor ancak arka direkte Levent Gülen bu topu kornere gönderiyor.
11' Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Davy Angan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top direk dışarı çıkıyor.
8' Sakatlık sebebiyle duran oyun kaldığı yerden devam ediyor.
6' Srdjan Mijailovic, Muhammed Ildiz'in orta alanda yaptığı faul sonrası sakatlanıyor ve maç kısa süreli duruyor.
2' Sağ kanatta atılan uzun pası kontrol etmek isteyen Prejuce Nakoulma topa elle müdahale ediyor.
1' Hakem Arda Kardeşler maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Maça başlayan taraf Kayserispor oluyor.
MÖ Her iki takım oyuncuları sahaya çıkıyor. Maç seremoniden hemen sonra başlayacak.
MÖ Konuk ekip Kayserispor'da kırmızı kart cezaları bulunan; Samba Sow ve Larrys Mabiala bu maçta forma giyemiyor.
MÖ Gaziantepspor'da sakatlığı bulunan; Orkan Çınar ve Evans Kangwa bu maçta forma giyemiyor. Kırmızı kart cezaları bulunan; Abdulkadir Kayalı ve Frantisek Rajtoral bu maçta forma giyemiyor.
MÖ Her iki takım bu zamana kadar karşı karşıya geldiği 47 maçın 20'sinde Gaziantepspor, 18'inde Kayserispor galip geldi. Oynanan 9 maçta ise beraberlik bozulmadı. Gaziantepspor'un attığı 73 gole karşılık Gaziantepspor 72 golle karşılık verdi.
MÖ Konuk ekip Kayserispor ise ligde oynanan 7 hafta sonunda 5 puan alarak 15. sırada yer alıyor.
MÖ Gaziantepspor ligin ilk 7 haftasında aldığı 10 puan ile 10. sırada yer alıyor.
MÖ Kamil Ocak stadında saat 20:00'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek.
MÖ Spor Toto Süper Lig 2016/2017 sezonu 8. Haftasında Gaziantepspor ile Kayserispor karşı karşıya geliyor.