Gaziantepspor(8) - Kayserispor (5)
Stat: Kamil Ocak Stadyumu
Yayın: Lig TV
Hakem: Arda Kardeşler

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasının açılış karşılaşmasında bugün kendi sahasında Kayserispor'u konuk edecek. Gaziantep Arena'daki inşaat çalışmalarının tamamlamaması nedeniyle Kamil Ocak Stadyumu'nda saat 20:00'de başlayacak olan mücadelede, kırmızı-siyahlı temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrılarak 2 maçtır yenilmezlik serisini de üç maça çıkarmak istiyor.

TARAFTARA GÜVENİYORLAR

Süper Lig'de oynadığı son iki karşılaşmadan 4 puan çıkararak başarılı bir grafik içerisine girmeyi planlayan Gaziantepspor, bu karşılaşmada en çok taraftarına güveniyor. Kendi sahasında oynanan son karşılaşma olan Bursaspor maçında, arkasına büyük destek alarak 3-2 galibiyet almayı başaran Gaziantepsporlu futbolcular, bu karşılaşmada da taraftarının desteğini yanında istiyor.

KARTAL BEYİN YIKADI

Gaziantepspor'un deneyimli teknik direktörü İsmail Kartal'da hafta boyunca futbolcularıyla toplantılar düzenleyerek bu zorlu müsabakaya hazırlamaya çalıştı. Futbolcularından son haftalardaki disiplinli oyunlarını devam ettirmelerini isteyen İsmail Kartal, sabırlı bir futbol oynayarak rakibin açıklarından faydalanmaları gerektiğini vurguladı.