Bursa’nın Yıldırım İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ile Kütahya Vali Yardımcılığına atanan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Şehitkamil İlçe Kaymakamı olarak Gaziantep'te 5 yıl görev yaptıktan sonra Bursa'nın Yıldırım ilçesine tayini çıkan Kaymakam Mehmet Aydın, veda ziyaretleri kapsamında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile bir araya geldi. Ziyarette, Gaziantep'te hizmet dolu 5 yıl geçirdiğini ve kentten mutlu bir şekilde ayrıldığını dile getiren Kaymakam Aydın, çalışmalarına destek veren tüm Gazianteplilere teşekkür etti. Gaziantep'in sanayisi ve müteşebbis insanlarıyla farklı bir kent olduğunu ve bu durumun hayatın her alanında kendini hissettirdiğini ifade eden Aydın, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde muhteşem bir gelişme sağladı ve muhteşem bir farkındalık oluşturdu. Kendisine yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

TURAN’DAN GSO VE GTO’YA VEDA ZİYARETİ

Kütahya Vali Yardımcılığına atanan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Sanayi Odası ile Ticaret Odası'na veda ziyaretinde bulundu.

GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile görüşen Kaymakam Turan, Gaziantep’te görev yaptığı sürece çok mutlu olduğunu söyledi. Ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileten Konukoğlu da Uğur Turan’a yeni görevinde başarılar diledi. Turan, Gaziantep Ticaret Odası’na (GTO) veda ziyaretinde bulundu. Gaziantep Ticaret Odası’nı kentin marka kurumu olarak nitelendiren Turan, görev süresince verdiği desteklerden dolayı GTO’ya teşekkür etti.