Hedefinden uzaklaşmak istemeyen kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimiz, Balıkesirspor ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarını kayıpsız geçerek devreye Play Off potasında girmeyi hedefliyor.

Ligde ilk yarının tamamlanmasına 2 hafta kala Gazişehir Gaziantep, elde ettiği 20 puanla Play Off sıralamasının bir basamak üstünde yer alıyor.

HEPSİ İNANIYOR

Yarın deplasmanda karşılaşacakları Balıkesirspor karşılaşmasını kendi tesislerinde teknik direktör Erkan Sözeri nezaretinde sürdüren Gazişehir Gaziantep’te malzemecisinden futbolcusuna, teknik ekibinden yönetimine kadar herkes süper lige yükseleceğine inanıyor.

Gaziantep’in mutlaka süper ligde temsil edilmesi gerektiğini kaydeden futbolcular, bu doğrultuda en yakın adayın kendilerinin olduğunu ve bunu da başarabilecek kapasiteye sahip olduklarını sezon sonunda da mutlaka hedeflerine ulaşacaklarını belirttiler.

ÖNCE BALIKESİR SONRA RİZE

TFF birinci ligin 16’ıncı haftasının açılış maçında yarın akşam saat 18’00’de Balıkesir Atatürk Stadyumunda kendisi gibi Play Off potasının içinde yer almak isteyen Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Gazişehir Gaziantepli futbolcular bu zorlu mücadeleden üç puanı alarak dönmek istiyor.

Kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimiz ilk yarının son mücadelesini ise geldiği süper lige yeniden yükselmek isteyen ve bunu da ilk iki arasında gerçekleştirmek isteyen Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor ile yapacak. 23 Aralık Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı güçlü rakibi karşısında da galip gelerek yeni yıla mutlu girmek isteyen temsilcimizde futbolcular iki maçta 6 puanı hanelerine yazdırmak istiyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU