GİRESUNSPOR – GAZİŞEHİR GAZİANTEP

STAD: ATATÜRK STADYUMU

TARİH: 2 MART 2018 CUMA (BUGÜN)

SAAT: 18.00

HAKEMLER: ONUR KARABAŞ – CEMAL BİNGÜL – M. EMİN TUĞRAL

YAYIN: BEIN MAX 1

Evinde Denizlispor’a mağlup olarak 6 maçlık galibiyet serisini sonlandıran Gazişehir Gaziantep, 25’inci haftanın açılış maçında bu akşam Giresunspor’a konuk oluyor.

Kırmızı – siyahlı temsilcimiz, sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan ve hafta içinde eski teknik direktörü Metin Diyadin’i yeniden göreve getiren Giresunspor karşısında galibiyetle ayrılarak yeni bir serinin başlangıcını yapmak istiyor.

İstanbul A klasman hakemlerinden Onur Karabaş’ın bu akşam Giresun Atatürk Stadyumunda saat 18.00’de çalacağı ilk düdükle başlayacak mücadele Beın Max1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İNANIYORLAR

Gazişehir Gaziantepli futbolcular geçen hafta ki maçı unuttuklarını ve bu akşam oynayacakları Giresunspor karşısında mutlaka galip gelmek istediklerini belirttiler.

Bu takımın mutlaka süper lige yükseleceğini ifade eden futbolcular, “Bizler bu işe yüreğimizi ve gönlümüzü koyduk. Gaziantep şehri süper ligde olmayı hak ediyor ve biz bunu başaracağımıza inanıyoruz. Bu akşam deplasmanda güçlü bir ekibe karşı mücadele edeceğiz, onlarda son haftalarda iyi sonuçlar almıyorlar ve bu nedenle maça şiddetli bir şekilde asılacaklar. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz fakat biz süper ligi hedefliyorsak her türlü zorlu maçlardan galibiyetlerle ayrılmak zorundayız” açıklamasını yaptılar.

SÖZERİ’NİN PLANI HAZIR

Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Erkan Sözeri’nin bu akşam oynayacakları Giresunspor karşısında ki galibiyet planı hazır. Rakibi analiz eden ve hafta boyunca futbolcularına ezberlettiren tecrübeli teknik adam, Karadeniz temsilcisinin oyun sistemini, futbolcuların zayıf taraflarını ve rakibin hangi alanda etkili olduğunu çözen tecrübeli teknik adam planını hazırladı ve maç öncesi yapacağı toplantıda futbolculara sahada neler yapmaları gerektiğini anlatacak. Geriye ise sahada oyuncuların galibiyet planını uygulamak kalacak.

GİRESUN CEPHESİ

Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında sahasında bu akşam Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak Akın Çorap Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, bu maçı kazanarak, bir an önce toparlanmak istediklerini söyledi. Kabus niteliğinde maçlar oynadıklarını vurgulayan Bozbağ, şunları kaydetti:

"Süper lig hedefi için kurulmuş bir kadroya sahibiz ama ikinci yarı başladığı andan itibaren kötü gidişatımız var. Sahamızda şanssız puan kayıpları yaşadık. Türbülansa girdik, çıkmaya çalışıyoruz, bunu da inşallah Gazişehir Gaziantep maçıyla başarırız."

Bozbağ, Metin Diyadin ile tekrardan anlaştıklarını anımsatarak, "Takımı tanıması, bizleri sevmesi, gerçekten kötü günlerimizde bizlerle beraber olması, hiç düşünmeden teklifi kabul etmesi aramızdaki duygusal bağın ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor." diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU