Erkekler Basketbol 1. liginde üst üste elde ettiği galibiyet serisiyle Play Off hedefine iyice yaklaşan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, Liv Hospital Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Deneyimli antrenör Jurij Zdovc nezaretinde yapılan çalışmalarda oyuncular bir hayli moralli gözükürken, bu haftayı da kayıpsız kapatmak istiyorlar.

YENİSİNİ EKLEMEK İSTİYORUZ

Liv Hospital Galatasaray’ın dar rotasyonuna rağmen ligde iyi mücadele ettiğini vurgulayan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının deneyimli koçu Jurij Zdovc, “Rakibimiz her ne kadar kısıtlı kadroyla mücadele ediyorsa da son üç haftayı galibiyetle kapatmaları ligde ne kadar iddialı olduklarını bir kez daha gözler önüne seriyor. Bizde galibiyet serisine bir yenisini daha eklemek istiyoruz ve taraftarlarımızın önünde bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak Play Off hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.

EN İYİ MÜCADELEYİ VERİYORLAR

Karataş Spor Salonunda oynadıkları her maçta taraftarlarından inanılmaz destek gördüklerini aktaran Zdovc, “Liv Hospital Galatasaray karşısında da bu desteklerini bekliyoruz. Maçımızın hafta içinde olması tribünlerin dolmasına engel olmaz diye düşünüyorum. Hedefe ulaşabilmek için seri galibiyetler almaya devam etmeliyiz. Özellikle son 6 haftada basketbol anlamında birçok güzel şeyi sahaya yansıttık. Bu da bize galibiyet olarak yansıdı. Takımda yerlisinden yabancısına herkes elinden gelen mücadelenin en iyisini veriyor. İddiamızı korumak ve sürdürmek için bundan sonra da her maça aynı ciddiyet ve konsantrasyonla çıkacağız."

MUHARREM TÜRKOĞLU