50 yaşındaki Feride Ateş'ten haber alamayan Yusuf ve İbrahim Ateş isimli kardeşler, kayıp ilanı asarak annelerinin izini bulmaya çalışıyor.

Edinilen bilgiye göre, Hacıbaba Mahallesi'nde oturan 50 yaşındaki Feride Ateş, hafta sonua sabah saatlerinde evden ayrıldı. Annesinin ayrıldığı anda evde olan 28 yaşındaki oğlu Yusuf Ateş, 10-15 dakika sonra geri dönmeyen annesini aramaya çıktı. Annesinin gittiği istikamette arayan Yusuf Ateş, babasına ve diğer 2 kardeşine durumu haber verdi. Tüm yakınlarına da haber veren Yusuf ile 26 yaşındaki kardeşi İbrahim Ateş, tüm aramalarına rağmen annesiyle ilgili herhangi bir ize rastlamadı. Güvenlik güçlerine ve savcılığa da müracaat eden Ateş kardeşler, anneleri için kayıp ilanı hazırlatarak, bölgede durak ve elektrik direklerine astı.

HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUZ

Ateş kardeşler, kimliğini de eve bırakan ve akli dengesinin bozuk olduğunu söyledikleri annelerinin hayatından endişe ettiklerini belirterek, görenlerin kendilerine veya güvenlik güçlerine haber vermesini istedi. Annesinin kaybolduğu günü anlatan Yusuf Ateş, "Sabah saat 08.00 sıralarında annem evden ayrıldı. Annem geri dönmeyince yaklaşık 10 dakika sonra peşinden gittim ama bulamadım. Sonra akrabalarıma haber verdik. daha önce de böyle kaybolmuştu ama bir hafta sonra bulundu. Akli dengesi olmadığı için nereye gideceğini ne yapacağını da bilemiyoruz. polise, savcıya her tarafa müracaat ettik. Görenler Allah rızası için bize haber versin" dedi.

KİMSENİN HABERİ YOK

Annesinin kaybolduğu gün işte olduğunu belirten İbrahim Ateş ise, "Ben kaybolduğunda işteydim. Haber gelince bütün akrabalarımızı aradık. Tüm akrabalar geldi, kimse haberi olmadığını söyledi. Akli dengesi bozuk, bu nedenle nereye gideceğini bilemiyoruz" diye konuştu. Öte yandan güvenlik güçlerinin de kaybolan kadınla ilgili herhangi bir ize rastlamadıkları öğrenildi. İHA