PTT 1’inci liginde geçen hafta başkentte Ankaraspor’un namağlup ünvanına son veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, komşusu Şanlıurfaspor’u konuk ediyor. Kamil Ocak Stadyumunda yarın saat 14.00’de başlayacak karşılaşmayı İstanbul üst klasman hakemlerinden Süleyman Abay yönetirken yardımcılıklarını ise yine İstanbul bölgesi üst klasman yardımcı hakemlerden Gökmen Olgaç ve Ceyhun Sesigüzel yapacaklar. Bu sezon belirlediği hedefinin gerisinde kalan mavi – beyazlılar, yaptığı flaş transferlerle ismini gündeme taşıyan komşu kentin takımı Şanlıurfaspor ile zorlu bir maça çıkacak.

HESAPLAR 3 PUAN İÇİN

Geçen hafta elde ettiği galibiyetle moral bulan mavi - beyazlı ekip, Ankaraspor ile oynanan maçın ilk yarısındaki futbolu sahaya yansıtıp Şanlıurfaspor karşısından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Maç saatini bekleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da teknik adam Suat Kaya, oyuncularından maçı ilk yarıda koparmalarını istedi.

TARAFTARLAR DESTEK VERECEK

Bu sezon tribün desteğini yeterince arkasına alamayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a yarın tribünlerden büyük destek gelecek. Ankaraspor galibiyetiyle taraftarlarının yüzünü güldüren ekibe futbol severler tribünleri doldurarak Şanlıurfaspor karşısında 90 dakika boyunca susmadan takımlarını destekleyecekler.

MAVİ ŞİMŞEKLER ÇAKACAK

Bu sezon PTT birinci liginin en tehlikeli ekipleri arasında yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un şimşekleri Şanlıurfaspor karşısında fırtına koparmaya hazır. Ankaraspor galibiyetinin umutlarını arttırdığını söyleyen futbolcular, moral ve motivasyon açısından zirvedeyiz, yarın ki karşılaşmada da elde edeceğimiz galibiyetle çıkışımızı sürdüreceğiz, dediler.