Şehitkamil Belediyesi, daha önce 6 metre olan Reşadiye Caddesi kamulaştırma ve yol açma ile birlikte 25 metrelik genişliğe kavuştu. Kayaönü’nden gelen vatandaşların direk olarak şehre bağlantısını sağlayan Şehitkamil Belediyesi yol genişletme çalışmalarını tamamlayarak, caddeyi trafiğe açtı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Kayaönü’nden gelen vatandaşlarımızın, Reşadiye caddesiyle direk olarak şehre bağlantısını sağladık” dedi.

FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, “Reşadiye caddesi eskiden çok dar ve trafiği yoğun olan bir bölgeydi. Eski yol bu sorunu kaldıramıyordu. Bununla ilgili Şehitkamil Belediyesi, bu sorunu ortadan kaldırmak için yol genişletme çalışması başlatmıştı. Yapılan asfalt çalışmalarıyla birlikte çalışmalar sona erdi ve Reşadiye caddemiz çift yönlü trafiğe açıldı. En kısa sürede de trafik ışıklarının yerleştirilmesiyle birlikte trafik sorunumuz iyice sona erecek. Kayaönü ve Reşadiye caddesindeki yapılan yol genişletme çalışmalarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

REŞADİYE CADDEMİZİ HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNDUK

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Kayaönü’nün girişini bir birine bağlayacak olan Reşadiye caddesinin üzerinde bulunuyoruz. Burası daha önce 6 metrelik küçük bir yoldu. Genişletme çalışmaları ve kaldırım çalışmalarıyla birlikte 25 metrelik bir alana ulaşmış oldu. Buradaki en büyük amacımız, Kayaönü’nden gelen vatandaşlarımızın, direk olarak şehre bağlantısını sağlamaktı ve bunu başardık. Bundan sonra araç sürücülerimiz Kayaönü’nden direk gelerek, Reşadiye caddesinden geçip şehir merkezine ulaşabilecek” dedi. BAHRİ GEBEL