Gaziantepspor’un genç futbolcularından Abdulkadir Kayalı, Osmanlıspor maçı hazırlıkları öncesinde açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında ilk 11’de sahaya çıkan ve Emre Nefiz’in attığı gol de şık bir asist yaparak dikkat çeken Abdulkadir, Galatasaray’a karşı net bir skor aldıklarını söyledi.

“KAYSERİSPOR MAÇI MOTİVE ETTİ”

Kayserispor maçında oynanan iyi futbolun kendilerini motive ettiğini belirten Abdulkadir, “Galatasaray gibi büyük bir takımı, kendi evimizde iyi futbolla beraber net bir skorla mağlup ettiğimiz için çok mutluyuz. Kayserispor maçı öncesine kadar bir moral bozukluğumuz vardı ancak o maçta ortaya koyulan iyi futbol ve alınan puan bizi daha da motive etti. Şuan da daha iyi oynuyoruz ve alınan puanlarda bizi sevindirdi. Bundan sonraki oynayacağımız karşılaşmalar için daha da cesaretlendik diyebiliriz. İnşallah bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

“KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ”

Osmanlıspor’un zor bir rakip olduğunu ancak kendilerinin bu ligdeki hiç bir takımdan çekinmediklerini belirten Abdulkadir, “Son iki maçta iyi bir çıkış yakaladık ve amacımız şimdi bunu Osmanlıspor maçında sürdürmek zorundayız. İyi bir futbol oynuyoruz ve bu futbolun neticesinde iyi bir galibiyet serisi yakalayacağımızı düşünüyorum. Osmanlıspor’da bu maçlardan birisi ve bu maça kazanmak için çıkacağız” dedi.

“HEM KALİTE, HEM DE ARKADAŞLIK”

Takım içerisinde iyi bir havanın yakalandığını belirten Abdulkadir, “Ligin geneline baktığımızda özellikle ilk yarıda iyi bir seri yakaladığımız zamanlar oldu. Takım içerisindeki uyumun göstergesi diyebiliriz. Biz takım olarak sinyalleri veriyoruz ama artık devamlılığı şart. Bu takım hem arkadaşlık, hem de kalite olarak üst düzeyde. Gelen galibiyetleri de buna bağlıyorum ve bundan sonraki süreç bizim için daha zor olmayacak. Seriyi sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.