Öldürdükleri şahsı gömmeye çalıştığı iddia edilen 3 kişi, polisin yaptığı operasyonla suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ali Y. önceki gün öğle saatlerinde arkadaşı olan Salih Y’yi, görüşmek için Üniversite Bulvarı üzerinde bulunan iş yerine çağırdı. İş yerine arkadaşı Ferdi Y. ile birlikte giden Salih Y. burada Ali Y. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Salih Y. tabancayla vurularak öldürüldü. Yanındaki kuzeni İsmail Y. ve arkadaşı Erhan K. iddiaya göre öldürülen Salih Y. ile birlikte gelen Ferdi Y.’yi polise ihbarda bulunmaması için bırakmadı.

İŞYERİNDEN KAÇTI

Alıkonulduğu ileri sürülen Ferdi Y. şahısların bir anlık dalgınlığından faydalanarak iş yerinden kaçtı. Kaçtığı sırada bacağından vurulan Ferdi Y. buna rağmen kaçarak polise gitti. Polise durumu anlatan Ferdi Y. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alırken, polis Ali Y., kardeşi ve arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı.

YEŞİLKENT MEZARLIĞINA GÖMMEYE ÇALIŞTI

Cesedin bulunması ve şüphelilerin yakalanması için çemberi çalışma başlatan polis, şüphelilerin yerini tespit etti. Bir süre şüpheli şahısları takibe alan polis, yaptığı şok bir baskınla şüphelileri Yeşilkent bölgesinde cesedi gömmeye çalışırken suçüstü yakaladı.

CENAZE AİLEYE TESLİM EDİLDİ

Bunun üzerine gözaltına alınan Ali Y. kuzeni İsmail Y. ve arkadaşı Erhan K. ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Poşete konulan ceset ise otopsi için Gaziantep Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Şüpheli şahısların ifadeleri alınırken, otopsisi yapılan Salih Y.’nin cenazesi toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi. İHA