Gaziantepspor ligin ilk maçında Kasımpaşa'dan fark yedi. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında çok kötü bir oyun ortaya koyan Kırmızı-siyahlılar üst üste yediği gollerle sahasında mağlup oldu.
90' Hakem Serkan Tokat maçın son düdüğünü çalıyor ve müsabaka Kasımpaşa'nın 3-0'lık üstünlüğü ile tamamlanıyor.
90' GOOOLL! Kasımpaşa, Yonathan Del Valle ile farkı 3'e çıkartıyor. Sol kanattan taç atışıyla başlayan atakda topla buluşan Yonathan Del Valle ceza sahası içi sol çaprazında topu sağına çektikten sonra yerden sert bir şut çekiyor kaleci Karcemarskas'ın müdahalesi yetersiz kalınca top ağlarla buluşuyor.

90' GOOOLL! Kasımpaşa, Yonathan Del Valle ile farkı 3'e çıkartıyor.

90' Gaziantepspor da oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mehmet Sedef yerini Muhammed Ildiz'e bırakıyor.

89' GOOOLL! Kasımpaşa, Barış Yardımcı'nın kendi kalesine attığı gol ile durumu 2-0'a getiriyor. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu için topun başına Yonathan Del Valle geçiyor. Yonathan Del Valle ortasını arka tarafta doğru gönderiyor. O noktada Ryan Donk topu kafasıyla altı pasın içine çeviriyor. Kaleci Karcemarskas'dan seken topa ters vuruş yapan Barış Yardımcı topu kendi kalesine gönderiyor.

85' Sol taraftan köşe vuruşu için topun başına Ferhat Kiraz geçiyor. Ferhat'ın, arka tarafa doğru gönderdiği ortasını Andre Castro kafasıyla içeriye çeviriyor ancak o noktada Gaziantepspor savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

82' Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından sağ kanatta topla buluşan Ferhat Kiraz ortasını açıyor ancak savunma topu ceza sahası dışına göndermeyi başarıyor. Uzaklaşan topu iyi takip eden Andre Castro ceza yayının hemen gerisinden topun gelişine şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

80' GOOOLL! Kasımpaşa, Adem Büyük ile 1-0 öne geçiyor.

78' Gaziantepspor ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. John Chibuike yerini Mustafa Durak'a bırakıyor.

77' Yonathan Del Valle sol kanattan ortasını arka direğe yapıyor fakat topa hiç bir takım arkadaşı dokunamayınca top doğrudan auta çıkıyor.

74' Kasımpaşa üçüncü ve son oyuncu değişiklik hakkınıda kullanıyor. Veysel Sarı oyundan çıkarken, Ryan Donk oyuna dahil oluyor.

73' Ceza yayının içinde topla buluşan Aboubacar Camara sağ ayağıyla yerden şutunu çekiyor kaleci Andreas Isaksson bu şutu kurtarmayı başarıyor.

73' Ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Andre Castro sağ ayağıyla şutunu çekiyor fakat top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

72' Aydın Yılmaz'ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunu savunma uzaklaştırmayı başarıyor.

70' Müsabaka kaldığı yerden devam ediyor.

69' Hakem Serkan Tokat su molası için oyunu durduruyor.

68' Ceza yayının bir kaç metre gerisinden topla buluşan Adem Büyük sağ ayağıyla sert bir şut çekiyor fakat top kalenin solundan farklı bir şekilde auta çıkıyor.

66' Oscar Scarione'ne pasını Andre Castro'ya atıyor. Andre Castro, topun gelişine ceza sahası dışı sağ çaprazdan çok sert bir şut çekiyor fakat top Mehmet Sedef'in sırtına çarpıp tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

63' Oscar Scarione'nin pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Aydın Yılmaz bekletmeden şutunu çekiyor ancak savunma zamanında araya girerek topun kaleye gitmesini engelliyor.

60' Ferhat Kiraz'ın sol taraftan kullandığı köşe vuruşunu ön direkte Muhammet Demir karşılayan isim oluyor.

59' Kasımpaşa cephesinde oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Tunay Torun yerini Adem Büyük'e, Eren Derdiyok ise yerini Yonathan Del Valle'ye bırakıyor.

56' Kaleye uzak mesafeden hafif sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen Muhammet Demir doğrudan kaleye şutunu çekiyor ancak top barajdan geri geliyor.

54' Sağ taraftan Tunay Torun köşe vuruşunu kullanıyor. Tunay'ın ceza sahası içerisine açtığı ortasını savunma uzaklaştırıyor.

53' Sol kanatta Ferhat Kiraz çok şık bir çalımla rakibi Barış Yardımcı'dan sıyrılıyor. Ferhat, Son çizgiye kadar indikten sonra ortasını arka direğe doğru gönderiyor. O noktada Aydın Yılmaz topu göğsüyle kontrol ettikten sonra sol ayağıyla şutunu çekiyor ancak top savunmaya çarpıp kornere gidiyor.

52' Sol taraftan köşe vuruşu için topun başına Orkan Çınar geçiyor. Orkan'ın penaltı noktasına gönderdiği orta sonrasında yaşanan karambolde hava topu mücadelesinde John Chibuike, rakibi Abdullah Durak'a faul yapıyor.

51' Ferhat Kiraz'ın sol kanattan açtığı ortası doğrudan auta çıkıyor.

50' İkinci yarının ilk dakikaları karşılıklı top kayıpları ile geçiliyor.

46' Serkan Tokat ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya Kasımpaşa başlıyor

45' Hakem Serkan Tokat maçın ilk yarısını bitiren düdüğünü çalıyor ve müsabakanın ilk yarısı golsüz sona eriyor.

45' Müsabakanın ilk yarısına 2 dakika ilave ediliyor.

44' Orta sahanın sağ tarafında Aboubacar Camara, rakibi Abdullah Durak'a kayarak yaptığı müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

41' Kaleyi hafif sağ çaprazdan gören bir noktadan Veysel Sarı sağ ayağıyla sert bir şut çekiyor fakat defansta Ognjen Vranjes topun kaleye gitmesini önlüyor.

40' Sağ köşe gönderine yakın bir bölgeden Aydın Yılmaz ortasını yapıyor fakat savunma topu uzaklaştırmayı başarıyor.

37' Gaziantepspor 10 kişi kalıyor ! Elyasa Süme, rakibi Aydın Yılmaz'a çok sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem Serkan Tokat Elyasa Süme'yi kırmızı kart ile oyun dışı ediyor.

36' Kaleye çok uzak mesafeden Elyasa Süme şansını deniyor ancak bu şut farklı bir şekilde auta çıkıyor.

34' Ceza sahasının bir kaç metre dışında sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş için topun başına Muhammet Demir geçiyor. Muhammet, doğrudan kaleye şutunu çekiyor ancak top barajdaki Cristian Titi'ye çarpıp taca gidiyor.

31' Aydın Yılmaz'ın pasıyla kaleyi tam cepheden gören bir noktada topla buluşan Veysel Sarı, sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak kaleci Karcemarskas köşeye giden bu şutu zorda olsa çıkartmayı başarıyor.

29' Aydın Yılmaz, ortasını Oscar Scarione'ye doğru gönderiyor. Penaltı noktasının hemen gerisinde Scarione topu göğsü ile Tunay Torun'un önüne indiriyor. Tunay, topun gelişine sert bir şut çekiyor fakat top doğrudan auta çıkıyor.

28' Müsabaka kaldığı yerden devam ediyor.

27' Hakem Serkan Tokat su molası için oyunu durduruyor.

26' Barış Yardımcı sağ kanatta son çizgiye kadar ilerledikten sonra ortasını yapıyor fakat ön direkte savunma topu uzaklaştırmayı başarıyor.

22' Ceza sahası dışı sağ çaprazdan Orkan Çınar çok sert bir şut çekiyor ancak Ferhat Kiraz yatarak topun kaleye gitmesini engelliyor.

20' Ceza yayının hemen sağında topla buluşan Aydın Yılmaz sağ ayağıyla yerden sert bir şut çekiyor fakat kaleci Zydrunas Karcemarskas bu şutu kurtarmayı başarıyor.

19' Sol kanatta son çizgidi John Chibuike pasını Aboubacar Camara'ya atıyor fakat yardımcı hakem ofsayt bayrağını havaya kaldırıyor.

16' Orta sahanın biraz ilerisinde serbest vuruşu Tunay Torun kullanıyor. Tunay'ın penaltı noktasına doğru gönderdiği ortasını Ognjen Vranjes uzaklaştırıyor.

14' Yaşanılan hava topu mücadelesinde Ognjen Vranjes, rakibi Aydın Yılmaz'a yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kart ile cezalandırılıyor.

10' Sağ taraftan kazanılan köşe vuruşu için topun başına Tunay Torun geçiyor. Tunay'ın, ortasını penaltı noktasının gerisinde savunma uzaklaştırıyor.

7' Sağ kanatta topla buluşan Abdullah Durak ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada Eren Derdiyok topu kafasıyla Tunay Torun'un önüne indiriyor. Tunay, topun gelişine ceza sahası içi sağ çaprazdan şutunu çekiyor fakat top farklı bir şekilde yandan auta çıkıyor.

5' Maçta ilk köşe vuruşunu Gaziantepspor kazanıyor. Topun başına geçen Orkan Çınar ortasını ön direğe yapıyor fakat savunmada Cristian Titi topu uzaklaştıran isim oluyor.

4' Ceza sahası dışı sağ çaprazda Muhammet Demir sağ ayağıyla sert bir şut çekiyor ancak top kalenin üstünden auta çıkıyor.

3' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Orkan Çınar ortasını ceza sahası içine yapıyor fakat o noktada Andre Castro topu uzaklaştırmayı başarıyor.

1' Hakem Serkan Tokat müsabakanın ilk düdüğünü çalıyor ve maça ev sahibi ekip Gaziantepspor başlıyor.

MÖ Geçen sezon ligde oynanan iki maç da Kasımpaşa deplasmanda 2-0 ve kendi evinde 4-2 lik skorlarla sahadan galip ayrılmıştı.

MÖ Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk haftasında Gaziantepspor, Kasımpaşa'yı konuk ediyor.

MÖ İki ekip daha önce 12 kez karşılaşırken bu maçların 5'ini Gaziantepspor, 5'ini Kasımpaşa kazanırken, 2 maçtada eşitlik bozulmadı. Bu müsabakalarda atılan gol sayılarında da Kasımpaşanın 18-11 üstünlüğü bulunuyor.

MÖ Kasımpaşa cephesinde ise sakatlıkları bulunan Vasil Bozhikov, İsmail Ayaz ve Orhan Şam bu mücadelede oynayamayacaklar.

MÖ Ev sahibi ekipde Daniel Larsson, Anton Putsila ve Abuda gibi isimler bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.

MÖ Kamil Ocak stadyum'unda saat 22:00'de başlayacak olan bu mücadeleyi hakem Serkan Tokat yönetecek.

Gaziantepspor: Zydrunas Karcemarskas, Mehmet Seyfettin Sedef, Abdullah Elyasa Süme, Ognjen Vranjes, Abdülkadir Kayalı, Erdem Şen, Demba Camara, Muhammet Demir, John Chıbuıke, Orkan Çınar, Barış YardımcıKasımpaşa: Chrıstıan Chagas Tarouco, Chrıstıan Chagas Tarouco, Tunay Torun, Andre De Castro , Eren Derdiyok, Ezequıel Oscar Scarıone, Ferhat Kiraz, Jan Andreas Isaksson, Aydın Yılmaz, Kenneth Josıah Omeruo, Kenneth Josıah Omeruo, Abdullah Durak, Veysel Sarı