Liglere verilen 32 günlük ara bu hafta sona eriyor. Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayarak şehrimize dönen kırmızı-siyahlılar bugün yeniden topbaşı yapacak.

Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Kasımpaşa maçının hazırlıklarına bugün start verecek olan Gaziantepspor'da tek hedef galibiyetle başlamak. Kamp dönemini çok iyi geçirdiklerini belirten futbolcular, Antalya kampı çok faydalı geçti. Çok iyi hazırlandık. Bu hafta oynayacağımız Kasımpaşa maçında da bunun semeresini göreceğiz diye konuştular.

ŞANSSIZLIK YAŞAMAK İSTEMİYORUZ

Bugün Kasımpaşa hazırlıklarına yeniden başlayacak olan kırmızı-siyahlı futbolcular lige iyi başlamak istediklerini dile getirdiler. Verilen iki günlük iznin ardından Celal Doğan Tesisleri'nde Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başlayacaklarını belirten futbolcular, Bu hafta ligler başlıyor. Verilen bu arayı çok iyi değerlendirdiğimize inanıyoruz. Özellikle Denizlispor'u yenerek grupta büyük avantaj yakalamamız bizi çok motive etti. Aynı başarıyı ligde de yaşamak istiyoruz. İlk yarıda yaşadığımız şanssızlıkları ikinci yarıda yaşamak istemiyoruz. Özellikle bu hafta oynayacağımız Kasımpaşa'yı yenerek lige galibiyetle başlamayı çok istiyoruz. Çünkü lige iyi başlayıp iyi bitirmek amacındayız diye konuştular.