Bursa deplasmanında Tofaş’a mağlup olan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, iki günlük iznin ardından Pınar Karşıyaka maçının hazırlıklarına başladı.

Türkiye Basketbol Ligi'nin 8. haftasında 29 Kasım Cumartesi günü saat 17.00'de Şahinbey Kapalı Spor Salonu'nda İzmir temsilcisini konuk edecek Royal’de hedef galibiyet.

Dün akşam saatlerinde Karataş’ta gerçekleştirilen antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Başantrenör Jurij Zdovc yönetiminde gerçekleştirilen idman şut ve ısınma hareketleriyle başladı.

Hedeflerini Play Off olarak belirlediklerini kaydeden Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı genel menajeri Boray Dai, “Cumartesi kendi taraftarlarımız önünde güçlü bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Tribünlerin desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. Bu nedenle taraftarlarımızı hafta sonu Şahinbey kapalı spor salonuna bekliyoruz. Cuma gününe kadar hazırlıklarımız devam edecek umut ediyorum bu haftayı kazançlı kapatırız. Çünkü hedefimize ulaşmak için özellikle kendi evimizde oynayacağımız bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.