Ligde üst üste elde ettiği galibiyetlerle Play Off umutlarını arttıran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, gözünü Karşıyaka maçına çevirdi.

Dün Gaski tesislerinde hazırlıklarını sürdüren mavi – beyazlı temsilcimiz, U – 21 takımıyla hazırlık maçı yaparak günü değerlendirdi.

iyi oyunlarını artık skora yansıtmaya başladıklarını aktaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, artık ilk altı yolunda adım atacaklarını kaydetti.

Futbolcu kalitesinin oldukça iyi olduğunu aktaran Kutlu, sezon sonunda Play Off’larda olmak istediklerini söyledi.

YAPILMASI GEREKENİ YAPTILAR

Netice olarak sezonun ikinci yarısına iyi başlayamadıklarını hatırlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Galip geldiğimiz Antalyaspor ve Elazığspor maçları öncesinde ki iki hafta da iyi futbol oynamıştık ama çeşitli şanssızlıklar nedeniyle skoru alamamıştık. İçeride oynadığımı Antalyaspor ve deplasmanda ki Elazığspor maçından iyi skorlarla ayrıldık. Gerçekten futbolcularımız oyun ve arzu olarak futbol adına yapılması gerekenleri son dört haftada sahaya yansıtıyorlar ama ne yazık ki bunların içerisinde iki yenilgimiz var. Son iki hafta hem oyun hem de skor olarak istediğimiz seviyedeydi. İnşallah bundan sonra ki maçlarda da aynı oyunu oynayıp galibiyetler elde ederiz” dedi.

GALİBİYET SERİSİ SÜRMELİ

Karşıyaka’nın son derece önemli bir rakip olduğunu aktaran Kutlu, “Onlarda ligin ilk altısına girmeyi hedefleyen bir takım. İyi de oynuyorlar geçen hafta farklı bir galibiyet aldılar ama bizde iyi takımız. Güzel futbolumuzu skorlara da yansıtmaya başladık inşallah Karşıyaka maçında da aynı oynayıp galibiyet serisini sürdürürüz” dedi.

BİZİ YANILTMADILAR

Göreve başladığında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un küme potası içerisinde olduğunu ifade eden Kutlu, “Tabi ki flaş transferler yapılmış, bir üst lige çıkmak için kurulmuş bir takım. Ama ligin 8. haftasın da ligin dibindeydik. Biz geldiğimizde kadro kalitesinin ve yönetim tarzının bu ligde ilk altıya girebileceğini düşündük. Biz geldikten sonra bu anlamda iyi bir çıkış yakaladık ama devre arasında yönetim kurulumuz ve başkanımızla yaptığımız toplantıda hem ilk altıyı kovalamak bunun yanında da yüksek maliyetli futbolcularımızla yolları ayırıp ve de yaşı yüksek olan bir takımdı bu doğrultuda da bir çalışma olacağını konuşmuştuk ve ligin ikinci yarısına böyle girmiştik. Hem maliyeti ucuz, kaliteli, karakterli oyuncular hem de ilk altıyı kovalayabilecek oyuncular. Bu konuda da futbolcularımız bizi yanıltmadılar. Zaman geçtikçe takıma uyumları sağlandıkça ne kadar katkısı olduğunu görüyoruz. Özellikle bu hafta ki Karşıyaka maçı bu anlamda çok önemli yendiğimiz zaman Play Off potasında ki bir takımı yenerek aradaki puan farkını indireceğiz ki bu da çok önemli bir konu” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU