Sergi'nin gelirleri lösemili çocuklara

2010 yılında Gaziantep'te kurulan Baykush Sanat Atölyesi, bünyesindeki ve beraber çalıştığı sanatçılarla birlikte klasik sanattan modern sanata kadar bir çok güzel işe imza atıyor. Atölye, bu defa da Türkiye'nin farklı kentlerinden 30 usta fotoğraf sanatçısıyla ‘Yaşam ve Mimari’ konulu karma fotoğraf sergisiyle sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

CUMARTESİ KAPILARINI AÇIYOR

Bey Mahallesi’nde tarihi bir konak olan Gaziantep Üniversitesi Cenani Kültür ve Sanat Merkezi'nde 22 Mart Cumartesi günü saat 18.00’de açılış kokteyli yapılacak olan serginin tüm geliri lösemili çocuklara bağışlanacak.

KİMLER KATILACAK

Sergiye katılacak fotoğraf sanatçıları, Ali Tanrısever, Burak Güralp, Ceyhan Özkavalcıoğlu, Emre Bostanoğlu, Erdal Türkoğlu, Ferhan Arı, Fatma Barlas, Gökhan Dağdeviren, Gökay Özdemir, Hüseyin Ovayolu, İbrahim Elman, İbrahim Göksungur, Mustafa Balta, Mustafa Demir, Mustafa Dönmez, Nurdan Mayil, Okan Erdem, Osman Özkol, Samet Adıyaman, Sami Turkay, Seçkin Yenici, Selma Ünay, Selman Paksoy, Serdar Adıyaman, Soner Yalçın, Tahir Ün, Tahsin Gün, Uğur Patırgan, Zehra Çöplü ve Zeynel Aydın... HABER MERKEZİ