Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan ve 2015-2016 eğitim-öğretim yılında 5.’si düzenlenen Eğitim Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri, yarışmasına ‘Kardeşlik Çarşısı’ projesiyle katılan Mehmet Emin Zekiye Üstünel Ortaokulu Güneydoğu Anadolu birincisi oldu.

Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığınca düzenlenen yarışmaya 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında toplam 2 bin 581 başvuru yapıldı.

KİMLER KATILDI?

Diyarbakır’da gerçekleştirilen ödül törenine Milli Eğitim Bakanlığı Din İşleri Daire Başkanı M. Nezir Gül, Diyarbakır Sur Kaymakamı Memduh Tura, Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ve Mehmet Emin Zekiye Üstünel Ortaokulu Müdürü Ahmet Yaşar katıldı.

PLAKET VERİLDİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında başarı gösteren okullara ve bağlı oldukları il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlerine plaket verildi. Bu sebeple Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yağcı ve Mehmet Emin Zekiye Üstünel Ortaokulu müdürü Ahmet Yaşar‘a Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz adına plaket takdim edildi. BÜLTEN