Gaziantepspor’un “Efsane” lakaplı file bekçisi Zydrunas Karcemarskas’a, Konyaspor maçında taraftarlar özel bir pankart açtı. Maçta yaptığı inanılmaz kurtarışlarla skorun farklı olmasının önüne geçmeyi başaran Litvanyalı file bekçisine maç boyunca tezahuratta bulunan kırmızı-siyahlı taraftarlar oyuncunun sözleşmesini uzatması için adeta çağrıda bulundular.

“ÇOCUKLARIMIZA EFSANE HİKAYENİ ANLATMAMIZA DEVAM ET”

Konyaspor maçının ikinci yarısında kale arkasında açtıkları dev pankartta Litvanyalı file bekçisinin fotoğrafının altına ise önemli bir not düşüldü. Kırmızı-siyahlılar Karce’ye çağrıda bulunarak “Çocuklarımıza efsane hikayeni anlatmamıza devam et” yazarak duygusal bir sözle sözleşme yenileme isteklerini dile getirdiler. Karce’nin de kalesinde oldukça duygusal anlar yaşarken, Litvanyalı kalecinin bu jestten çok etkilendiği görüldü.

KOCAMAN’DAN KARCE’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’da Karcemarskas hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Kocaman, " Çok net pozisyonlar yakaladık. Birkaç dakika içinde 2-0'ı bulup, Antep'i biraz daha oyundan düşürebilirdik. Bunu başaramayınca oyun biraz daha geniş bir şekilde devam etti. Son 10 dakikayı Gaziantep'e ayırmak lazım. Biz skoru artırmak için ciddi pozisyonlar yakaladık ancak rakip de çok başarılıydı. Kalecileri Karcemarskas vardı, görevini yapmaya çalışan, hatta görevinin üstüne çıkan, tebrik ediyorum" diye konuştu.