Başarılı file bekçisi Karcemarskas şu anda tek hayalinin Gaziantepspor ile Avrupa kupalarında mücadele vermek olduğunu söyledi. Gaziantepspor'da mutlu olduğunu söyleyen başarılı kaleci, "Benim bir hedefim var tabi ki o da bu takımla Avrupa kupalarına gitmek istiyorum. Bundan dolayı bu sene benim için en iyi sezonlarımdan biri olacak" dedi.

Daha iyi bir takım olmak için çaba sarf ettiklerini ifade eden Karcemarskas, “Şu anda burada huzurluyum mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yine yapacağım. Burada bu sezon benim için daha iyi olacak. Onun için daha iyi çalışmam lazım. Benim bir hedefim var tabi ki o da bu takımla Avrupa kupalarına gitmek istiyorum. Bundan dolayı bu sene benim için en iyi sezonlarımdan biri olacak”

DAHA İYİ OLMAK İSTİYORUZ

Geçen sezon ligde oldukça kötü bir dönem geçirdiklerini söyleyen Gaziantepspor’un başarılı file bekçisi Karcemarskas, “Yeni hocamızla birlikte sezon hazırlıklarına başladık. Şu ana kadar yapılan çalışmalar oldukça güzel gidiyor. Birçok yeni arkadaşımız aramıza katıldı. Çalışmalarımızı günde çift antrenmanla sürdürüyoruz. Şu ana kadar her şey yolunda gidiyor, umarım bundan sonra da daha güzel bir takım olacağız. Bu sene daha iyi olmamız için çok iyi çalışmak zorundayız” dedi.

KORKU İSTEMİYORUZ

Bu sezon ellerinden gelenin en iyisini yapmak zorunda olduklarını aktaran Karcemarskas, “Ligin başlamasına daha uzun süre var. Ama biz antrenmanlarda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Geçen sezon taraftarlarımız performansımdan memnundu ama ben bunun daha da üstüne çıkmak istiyorum. Son iki sezonda yaşadığımız küme düşme korkusunu önümüzde ki sezon yaşamak istemiyoruz” dedi.