KALECİDEN FORVETE EN İYİSİ

Geçen sezon yaşanan sıkıntıları bir daha görmek istemeyen Gaziantepspor yönetimi, transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor. Yönetim kaleciden forvete kadar en iyi ve kaliteli oyuncuyu transfer etmekte kararlı gözüküyor.

Sözleşmesi sona eren ve kiralık gelen futbolcularla yeniden anlaşamayacak olan kırmızı – siyahlı yönetimin önümüzde ki sezon planlamasında takıma önemli takviyeler yapacak.

KARCEMARSKAS’I ARATMAYACAK

Gaziantepspor yönetimi takımdan ayrılan ve Osmanlıspor ile anlaşan Litvanyalı file bekçisinin yerine en az onun kadar kaliteli bir kaleci takviyesi yapacak.

Özellikle taraftarların kalmasını istediği Litvanyalı file bekçisini ikna edemeyen transfer komitesi vatandaşı Vytautas Cerniauskas ile temasa geçti. 26 yaşındaki kaleci, Rumen takımlarından Dinamo Bükreş’in kalesini koruyor. Cerniauskas, geride bıraktığımız sezon Romanya Ligi’nde 26 maça çıktı ve kalesinde yalnızca 19 gol görerek başarılı bir performans ortaya koydu.

ATTIĞI GOLLER KONUŞULACAK

Gaziantepspor’un transfer komitesi bu sezon alınan futbolcularda paraya acımayacak.

Muhammed Demir’in ara dönemde Trabzonspor’a gitmesinin ardından özellikle ligin ikinci yarısında forvetlerden hiç verim alamayan kırmızı – siyahlı temsilcimiz attığı gollerle adından söz ettirecek bir golcü futbolcuyla temasa geçtiği öğrenildi.

Transfer piyasasının kızışmasını istemeyen yönetimin Afrika kökenli bir futbolcu ile temasta olduğu ve anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

EN AZ 10 FUTBOLCU ALINACAK

Süper lig temsilcimiz, yurt içi ve yurt dışında yaptığı çalışmaların sonucunda en az 10 futbolcuyu renklerine bağlayacak.

Taraftarlara çok kaliteli bir takım izlettirmek isteyen yönetim, her mevki ye alternatifi olacak bir şekilde kadrosunu güçlendirecek ve önümüzde ki sezon Avrupa hedefiyle sezona girecek.

A.SERDAR ÖZEKŞİ