Gaziantepspor’da yıllardır başarıyla mücadele eden ancak sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan başarılı file bekçisi Zydrunas Karcemarskas’ın durumu tartışılmaya devam ediyor.

Son olarak Osmanlıspor, Konyaspor ve Galatasaray’ın yıldız futbolcuya teklifte bulunmaya hazırlandığı öğrenilirken, Mutlu Topçu bu konuda en iyi kararı Karcemarskas’ın vereceğini belirtti.

DÜŞÜNMEK İÇİN SÜRE İSTEDİ

Konuyla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Mutlu Topçu, oyuncuya tekliflerini ilettiklerini ve Karce’nin düşünme aşamasında olduğunu söyledi. Genç teknik adam, Karcemarskas’ın elbette kalmasını çok isteyeceğini belirterek, “Karcemarskas yaklaşık 6 yıldır burada forma giyiyor. Bizim ve kulüp için çok önemli insan ve futbolcu. Gaziantepspor’un vazgeçilmezlerinden ve biz kalmasından yanayız. Kulübümüzde bu konuda kendisine özveride bulunarak iyi bir teklifte bulundu. Şimdi Karcemarskas düşünüyor ve onunda bir gelecek planı vardır. Karce’yi Gaziantepspor’la bir bütün olarak değerlendirebilirsiniz, bu takım için çok önemli çünkü. Umut ediyorum ki kalacaktır ama bununla ilgili en iyi kararı Karcemarskas verecek, bizim şuan yapabileceğimiz tek şey bekleyip görmek” dedi.