Gaziantepspor’da tam 7 yıldır başarıyla görev yapan Litvanyalı file bekçisi Zydrunas Karcemarskas’ın sezon sonu bitecek olan sözleşmesi hem taraftarları hem de kırmızı-siyahlı yönetimi düşündürmeye devam ediyor. Litvanyalı file bekçisinin Gaziantep’ten ayrılması gündeme gelirken, menajeri aracılığıyla gelecek olan teklifleri değerlendirebileceği öğrenildi.

TAM 178 MAÇA ÇIKTI

Oynadığı futbolla tüm Türkiye’nin hayranlık beslediği Karcemarskas, kırmızı-siyahlı forma altında 7. Sezonunu yaşarken, tam 178 resmi müsabakada Gaziantepspor formasını terletti. Sadece 1 kez kırmızı kart gören Karce, 16 da sarı kart gördü.

TARİHE GEÇTİ

Litvanyalı file bekçisi Gaziantepspor forması altında 178 resmi müsabakaya çıkarak, kırmızı-siyahlılarda tarihe geçti. Gaziantepspor formasını en çok giyen 4. futbolcu olmayı başaran tecrübeli kaleci, Hasan Özer, Metin Akçevre gibi isimleri de geride bıraktı. Gaziantepspor tarihinde en çok forma giyen isim ise bir başka file bekçisi Ömer Çatkıç oldu. Ömer kırmızı-siyahlı formayla 237 müsabakaya çıkma başarısı gösterdi. Bu sıralamada Hasan Yiğit ikinci sırada gelirken, unutulmaz kaptanlardan Mehmet Polat üçüncü sırada yer buldu.

HERKES KALMASINI İSTİYOR

Sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle bir çok kulübün sezon başından bu yana tekliflerde bulunarak kafasını karıştırdığı öğrenilen Karcemaraskas için kırmızı-siyahlı yönetimde yoğun bir mesai harcıyor. Oyuncunun kalmak istemesi durumunda her türlü fedakarlıkları yapacaklarını belirten yöneticiler, ikna etmeye çalışıyor. Ayrıca takım arkadaşları ve teknik heyette Karcemarskas’a kalması için yoğun istekte bulunuyorlar.

KONYA, OSMANLI VE BURSA

Türkiye’den ve Avrupa’dan bir çok takımın yakından takip ettiği Karcemarskas için en ciddi tekliflerin ise Süper Lig’den geldiği öğrenildi. Litvanyalı file bekçisi için Konyaspor, Osmanlıspor ve Bursaspor’un istediği ve oyuncuyla masaya oturmayı planladıkları öğrenildi.

KAFASI KARIŞIK

Yıldız kalecinin bu süreçte ise kafasının bir hayli karışık olduğu öğrenildi. Taraftarların ve şehrin kendisine olan ilgisinden dolayı oldukça mutlu olan Karcemarskas’ın kararını ise henüz veremedi. Efsane lakaplı kaleci kendisine teklif hazırlığında olan takımlardan ise süre isteyerek, düşünme aşamasında olduğunu bildirdi.