Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza Gaziantep-Kahramanmaraş kara yolunun 25’inci kilometresinde meydana geldi. Kahramanmaraş istikametinden Gaziantep istikametine gidenAhmet Karayılan yönetimindeki 27 AG 686 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Abbas Omurga yönetimindeki 46 LU 108 plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

YARALILAR TEDAVİ ALTINDA

Kazada, 27 AG 686 plakalı araçta bulunan Müslüm Karayılan (28) ve diğer araçta bulunan Ali Ede (72) olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan ve Kahramanmaraş’taki hastaneye kaldırılan bir bayan da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden ve araçlarda sıkışanların cesetleri itfaiye ekipleri tarafından araçtan güçlükle çıkarıldı. Olayda ağır yaralanan araç sürücüleri Abbas O. ve Ahmet K. Gaziantep’teki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle kapanan yol araçların çekilmesiyle birlikte yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. İHA