Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Karataş Yolu üzerindeki Yeditepe Kavşağı’nda sola dönüşlerini 2 Nisan tarihinden itibaren yasakladı.

Kent içerisinde trafiği rahatlatmak için yeni yollar yaparak, mevcut yolları genişleten ve köprülü kavşak sayısını artıran Büyükşehir Belediyesi, ayrıca şehir içi sola dönüşlerde de düzenleme yaptı.

Bu kapsamda Karataş Köprülü Kavşağı’nın tamamlanmasının ardından Gaziantep Üniversitesi ve Karataş istikametine giden yol güzergâhları üzerinde bazı noktalarda sola dönüşlerin yasaklandığı açıklandı.

NERELERDE YASAK ?

Açıklamada, “Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren UKOME, Karataş Köprülü Kavşağı’nın tamamlanmasından sonra da araçların bekleme süresini azaltmak için Gaziantep Üniversitesi’nden Karataş istikametine doğru giderken Yeditepe Mahallesi’ne sola 85043 nolu sokağa ve Karataş istikametinden Gaziantep Üniversitesi istikametine giderken sola 102237 nolu sokağa dönüşlerini 2 Nisan 2016 Cumartesi günü tarihinden itibaren yasaklanmasına karar verdi” ifadeleri kullanıldı. Vatandaşlardan uygulamaya konacak sola dönüş yasaklarına göre hareket ederek trafik kurallarına uymaları istendi. HABER MERKEZİ