Basketbol Erkekler Süper liginde son oynadığı maçta güçlü rakibi Muratbey Uşak Sportif galibiyetiyle moral bulan Royal Halı Gaziantep, gözünü Fraport Skylıners maçına çevirdi.

Yarın akşam saat 19.00’da kendi evinde Almanya temsilcisi ile FIBA EuroCup U grubunda ki ikinci maçına çıkacak olan Potanın Ağaları, hedefini galibiyet olarak belirledi.

KARATAŞ’TA GEÇİT YOK

Spor Toto Basketbol Ligi’nde son oynadığı maçta Uşak temsilcisi Muratbey Sportif’i 87 – 82’lik skorla mağlup ederek Play Off umutlarını arttıran eflatun – sarılı ekipte gözler yarın Almanya ligi takımlarından Fraport Skylıners ile oynanacak olan FIBA EuroCup 2.Tur ikinci maçına çevrildi. Özellikle kendi evinde oynadığı maçlarda rakiplerine boyun eğmeyen eflatun – sarılı dev adamlar, taraftarlarının da desteğini arkasına alarak güçlü rakibini evine eli boş göndermek istiyor.

AVRUPA’YI DÜŞÜNÜYOR

Baş antrenörlük görevine getirildikten sonra FIBA EuroCup maçlarını hiç düşünmediğini söyleyen Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının koçu Stefonos Dedas, “Çünkü lig maçlarımız vardı kep kafamda onları düşünüyordum. FIBA EuruCup’ta çok çok iyi maçlar yaparak ve güzel oyunlar sergileyerek çok iyi işler yapacağımızı düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

KRİTİK HAFTALAR

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımını yarın zorlu bir sıvan bekliyor olacak. FIBA EuroCup 2.Tur U Grubu maçında Almanya temsilcisi Fraport Skylıners’i konuk edecek olan Potanın Ağaları bu müsabakadan da galibiyet hedefliyor. Eflatun – sarılı ekip, FIBA EuroCup maçının ardından da ligde 9 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Rönesans Ankara TED Kolejliler ile karşı karşıya gelecek.

MUHARREM TÜRKOĞLU