Kahramanmaraş’ta düzenlenen yarışmaya Gaziantep Off-Road Kulübü, 3 kupayla damgasını vurdu.S3 ve S4 kategorilerinde kupayı kaldıran Murat Şerbetçi, Fatih Elbistan ve Orkun Balat Gaziantep’e başarıyla döndüler.

Kahramanlar Offroad Kulübü ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla Kılavuzlu Mesire Alanı yanındaki parkurda düzenlenen Off-Road yarışlarına 50 ilden ve İran'dan 55 sporcu katıldı. Pilotların, toprak ve virajlı yollarda dereceye girebilmek ortaya koyduğu mücadele, ilgiyle izlendi.

Yarışmada, S1 kategorisinde, Kahramanmaraş'tan Yahya Gözübelli birinci ve Hakan Yatalakoğlu ikinci, Kadirli'den Kazım Çuhadar üçüncü oldu. S2 kategorisinde ise Trabzon'dan Mustafa Güner birinciliği, Sinan Aydın ikinciliği, Kahramanmaraş'tan Mehmet Öz üçüncülüğü elde etti.

S3 kategorisinde, Osmaniye'den Kemal Arıcan birinci, Gaziantep'ten Murat Şerbetçi ve co pilotu Serkan Ünverdi, ikinci Fatih Elbistan ve co pilotu Cahit Kaysı üçüncü oldu. S4 kategorisinde ise Antalya'nın Alanya ilçesinden Adil Müftüoğlu birinciliği, Gaziantep'ten Orkun Balat ve co pilotu Caner Sağlamcı ikinciliği, Trabzon'dan Ali Bulut üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren sporculara kupaları verildi.

Gaziantep Off-Road Kulübü 18 araç 30 kişilik ekiple katıldı. Gaziantep Kulübü adına 9 aracın katıldığı oyunlarda büyük bir mücadele verildi.

Pilotların, parkur güzergahlarında yöresel ürünlerden biber, ezme ve tarhana alması, yarışı renklendirirken, Kahramanlar Offroad Kulübü Başkanı Yunus Kaya, üçüncüsünü düzenledikleri yarışa gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti.