Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı öncesinde Doğu illerinde bulunan 127 karakola bayram tebrik kartı gönderdi.

Ülkemizin bekası için hayatlarını ortaya koyan güvenlik güçlerimize Şahinbey Belediyesi’nden moral verecek önemli bir adım atıldı. Doğuda bulunan illerinde bulunan, 127 karakolu için üzerinde “Size Minnettarız” yazılı bayram tebrik kartları Başkan Mehmet Tahmazoğlu tarafından, Fevzi Çakmak Postanesi’nden gönderildi.

BARIŞ İÇİN NÖBETTELER

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, doğuda görev yapan güvenlik güçlerinin ülkemizin ve bayrağımızın bekası için hayatlarını ortaya koyduğuna dikkati çekerek, “Peygamber Efendimizin (s.a.v.) :“Allah yolunda bir gün nöbet tutmak dünyadan ve üzerindeki şeylerden hayırlıdır.” hükmünce son zamanlarda ağır şartlar altında görev ve sorumluklarını kusursuz bir şekilde yerine getirip, yurt içi ve yurt dışı barışı sağlamak için yoğun çaba göstererek tüm dünyaya sesini gür sesle duyuran ulusal güvenliğimizin, milli menfaatlerimizin korunmasında en etkili gücümüz olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve değerli polislerimizin cesaretli, disiplinli ve fedakâr mensuplarının Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutlarım” dedi. BÜLTEN