Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, yönetim kuruluyla geldikleri Gaziantep'ten iyi haberlerle ve müjdelerle döndüklerini söyledi. Ökkeş Özekşi ile bir araya gelerek yaşanan gelişmeleri anlatan ve Hokey sporunun Türkiye'de büyük gelişme gösterdiğini belirten Karakan, her şehirde inanılmaz bir heyecan yarattık. Hokeyin kısa sürede sevilmesi, özellikle gençlerimizin bu spora yönelmesini sağlıyor. Gaziantep'te de bu konuda tesis konusunda kolları sıvadık"dedi.

TESİS İÇİN ADIM ATILIYOR

Gaziantepli olduğu için şehrimizde Hokey sporunun gelişmesi açısından tesislere ağırlık verilmesi gerektiğini söyleyen Sadık Karakan "sağolsunlar Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin bu konuda harekete geçeceğini söyledi. Gaziantep Üniversitesi Rektörü Sayın Yavuz Coşkun'da aynı düşüncede hareket edecek. Bu gelişmenin kazanımı elbette Gaziantep olacak"diye konuştu.

GAZİANTEP'TEN MUTLU AYRILDIK

Sadık Karakan, Türkiye Hokey Federasyonu yönetim kurulu olarak Gaziantep'te 3 gün boyunca çok önemli ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Başta Sayın Valimiz Erdal Ata ve Büyükşehir belediye Başkanımız Fatma Şahin olmak üzere oda başkanlarımız ve Gaziantep Üniversitesinde yaptığımız görüşmeler çok olumlu geçti. Federasyon yönetim kurulu arkadaşlarım bu ilgiden son derece mutlu oldu"dedi.